Allt fler vetenskapliga studier påvisar fördelarna av att reducera ett stillasittande beteende på arbetsplatsen. Genom att införa lite mer rörelser under en arbetsdag får man gladare, hälsosammare och mer produktiva medarbetare.

Samtidigt kommer företaget att uppleva en nedgång av sjukfrånvaron och en ökning av effektiviteten, större tillfredsställelse hos medarbetarna och ibland även ett bättre resultat.

LINAK välkomnar och hjälper till att driva på denna trend genom att utveckla system och lösningar till höj- och sänkbara kontorsbord, tekniska arbetsstationer, industriarbetsstationer, butiksdiskar samt TV- och mediastativ. Genom att lyssna på marknadsexperter på modern köksdesign har LINAK tagit fram unika ställdon och lyftpelare för applikationer i kök

Genom att använda miljövänliga PVC-fria material och att införa modern kommunikationsteknik strävar LINAK efter att följa och anpassa sig efter trenderna och framtidens teknik. 

 

Teknik & trender

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.