Ställdonsystem för komfortmöbler
Alla sängar kan förbättras. Både en robust säng med resårmadrass och en lättare säng med ribbotten eller andra komfortmöbler, som t.ex. vilstolar, kan ha fördelar av komfortabla elektriska rörelser LINAK designar och levererar kompletta modulbaserade ställdonssystem som enkelt passar in i alla typer av komfortmöbler.

Olika behov kräver olika lösningar
Vi erbjuder både advamced och standardsystem för komfortsängar. Båda systemen erbjuder hög lyftkapacitet och ger maximal flexibilitet oavsett vilken madrasstyp man väljer.

Standard ställdonssystem används till sängsystem som kräver justering av rygg- och bendel, samt andra moderna funktioner som exempelvis belysning under sängen och simultandrift. Tekniskt sett består Standardsystemet av en Standardversion av LINAK® TWINDRIVE® dubbelmotor eller LA18 IC singelställdonset, kombinerat med passande handkontroll.

Advanced ställdonssystem används till sängsystem som inte bara ska ha justering av rygg- och bendel och övriga funktioner i ett standardsystem, utan också ytterligare funktioner som favoritpositioner, massage och extra justeringsalternativ. Tekniskt sett består Advanced systemet av en Advanced version av LINAK® TWINDRIVE® dubbelmotor eller LA18 IC singelställdonset kombinerat med passande handkontroll, samt olika tillbehör.

Systemöversikt

10 anledningar

Vi presenterar tio anledningar till att välja LINAK ställdonssystem till din justerbara säng.

Visa mig

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.