Ställdonssystem till komfortmöbler
Alla sängar kan förbättras. Både en robust resårsäng och en lättare säng med ribbotten eller andra komfortmöbler, kan ha fördelar av komfortabla elektriska rörelser LINAK designar och levererar kompletta modulbaserade ställdonssystem som enkelt passar in i alla typer av komfortmöbler.

Olika behov kräver olika lösningar
Primärt erbjuder vi både standard- och advancedsystem för komfortsängar. Båda systemen erbjuder hög lyftkapacitet och ger maximal flexibilitet oavsett vilken madrasstyp man väljer.

Standard ställdonssystem  används till sängsystem som kräver justering av ryggstöd och bendel, samt andra moderna funktioner som exempelvis belysning under sängen och simultandrift. Tekniskt består Standard-systemen av en Standard-version av LINAK® TWINDRIVE™ dubbelmotor  och passande handkontroll, för att inte nämna de matchande kablarna.

Advanced ställdonssystem  används till sängsystem som inte bara ska ha justering av ryggstöd och bendel och övriga funktioner i ett standardsystem, utan även ytterligare funktioner som favoritpositioner, massage och extra justeringsalternativ. Tekniskt består Advanced-systemen av en Advanced-version av LINAK® TWINDRIVE™ dubbelmotor och passande handkontroll, matchande strömförsörjning och olika tillbehör.

Systemöversikt

10 anledningar

Vi presenterar tio anledningar till att välja LINAK ställdonssystem till din justerbara säng.

Visa mig

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.