LINAK singelställdon och dubbelmotorsystem till komfortmöbler
Ställdonssystem till komfortmöbler
Alla sängar och vilfåtöljer kan förbättras. Både en robust resårsäng, en säng med ribbotten eller en vilfåtölj, kan ha fördelar av komfortabla elektriska rörelser. LINAK designar och levererar kompletta modulbaserade ställdonssystem som enkelt passar in i alla typer av komfortmöbler.

Olika behov kräver olika lösningar
Vi erbjuder både kraftfulla singelsystem och intelligenta dubbelmotorsystem för komfortsängar. Båda systemen erbjuder hög lyftkapacitet och ger maximal flexibilitet oavsett vilken madrasstyp man väljer.

  • Ett singelsystem består vanligtvis av två individuella linjära ställdon som skapar rörelsen i sängen, en styrenhet, en handkontroll och dessutom kan man välja till olika tillbehör

  • Ett dubbelmotorsystem är en enhet med två inbyggda motorer för justering och styrenhetsfunktion. Det är bara att ansluta handkontrollen och eventuella tillbehör (tillval)

Hållbara system med fokus på miljön
Miljöhänsyn blir en allt viktigare faktor. LINAK använder ZERO™ teknik för att reducera förbrukningen i standby till 0,1 W. Våra styrenheter CBH och TWINDRIVE® motorer med extern strömförsörjning har låg strömförbrukning som standard. Du hittar enkelt produkter med låg strömförbrukning, du behöver bara titta efter loggan ZERO™.

Underhållsfria produkter
När du gör affärer med ett ledande varumärke kan du förvänta dig kvalitet i minsta detalj. Alla ställdonssystem från LINAK till komfortmöbler genomgår 100 % funktionstest. Nya produkter genomgår alltid omfattande, repetitiva tester. Detta resulterar i att våra ställdonssystem kräver i stort sett inget underhåll efter installation.

Maximalt med utrymme under applikationen
LINAK motorsystem kan enkelt döljas under sängen. Systemen smälter vackert in i helheten och ger maximalt med utrymme under applikationen och underlättar på så sätt rengöring och förvaring.

Nyheter och artiklar

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.