Ställdon till kontorsbord, arbetsstationer, kök, butiker och TV-stativ

Ställdonssystem till kök i hemmet och arbetsplatser 

LINAK har marknadens bredaste produktsortiment när det gäller elektriska linjära ställdon till kontor, arbetsstationer, kök och butiksinredningar i allmänhet. Våra ställdonssystem är verkliga system där allt passar samman. De är enkla att bygga in i alla kontorsbord, diskar, köksskåp eller arbetsstationer. De skapar en justerbar och ergonomisk arbetsplats med syfte att förbättra användarens hälsa och produktivitet.

Fyra olika motorsystem för olika behov
Man får ett system genom att kombinera ett eller flera ställdon med en styrenhet och en handkontroll. Det finns många olika systemlösningar. Dock passar de alla in i en av de fyra typerna:

Inlinepelarsystem: innebär att motorenheten döljs inne i pelaren vilket ger en clean design.

System med motorhuspelare: innebär att motorn är en vinklad enhet högst upp på pelaren, vilket innebär att det är enkelt att integrera pelaren med ett bordsstativ – endera med egen design eller med LINAK Kick & Click™.

Inbyggda ställdonssystem: det optimala valet när man vill designa och utveckla profilen runt själva ställdonsmekanismen. Ger dig full designfrihet.

System med Baselift: kompakta lyftanordningar som vanligtvis monteras i applikationens sockel. Enheterna har en justeringsräckvidd på 100 mm, vilket är tillräckligt för att uppfylla de flesta användarnas stå/sitt positioner.

Nyheter och artiklar

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.