Kontakta oss här

Med ett brett sortiment av lyftpelare, styrenheter och paneler och många olika tillbehör kan LINAK® erbjuda kunderna nästan oändliga möjligheter för att designa och skapa det perfekta systemet till sina justerbara möbler.

Vårt stora produktsortiment är designat för Plug & Play™, vilket innebär att produkterna är enkla att integrera, montera och använda. Detta innebär att man kan kombinera i stort sett alla produkter med varandra – vilket ger kunderna full flexibilitet när det gäller möbeldesign.


Kompletta stativlösningar

Vi erbjuder färdiga paket med kompletta stativlösningar till kontorsbord, i förpackningen finns allt som behövs för att enkelt bygga ett elektriskt sitt/ståbord. Oavsett vilken lösning du väljer så genomsyras alla lösningar av hög kvalitet, teknisk innovation och design för enkel inbyggnad.

LINAK® Desk Frame 1 komplett stativlösning som består av tre kundanpassningsbara förpaketerade lådor

Desk Frame 1 – den flexibla lösningen


Det flexibla konceptet Desk Frame 1 gör det möjligt att i stort sett använda och kombinera alla produkter i DESKLINE® serien, för att skapa en helt egen kontorsbordsdesign. Plocka och välj i vårt stora utbud av lyftpelare, bordspaneler, toppramar och fötter – allt levererat i färdigpaketerade lådor.
Desk Frame 2 är den intuitiva stativlösningen från LINAK® för kontorsbord

Desk Frame 2 – den intuitiva lösningen


Det innovativa konceptet Desk Frame 2 är ett av de snabbaste sätten att skapa sitt/ståbord av hög kvalitet. Lösningen består av några få delar och är konstruerad för intuitiv montering och lockar med stilren design och dolt kablage i den förmonterade beamen. Välj och kombinera med matchande lyftpelare, fötter och bordspanel så är du redo att sätta igång.
 

Motorsystem

För att skapa ett system kombinerar man som regel en eller flera lyftpelare (eller ställdon) med en styrenhet och en kontroll. Det finns många olika systemlösningar. Dock passar de alla in i en av de fyra typerna:

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta