Kontakta oss här
System

Pelarsystem med motorhus

Om du behöver lyftpelare som är riktigt enkla att integrera med olika bordsdesign, då är ett LINAK® system med motorhus det enda rätta.

Pelarsystem med motorhus

Flera fördelar för kontorsbord
I grunden är alla LINAK® system uppbyggda av en eller flera lyftpelare, styrenhet för att styra systemet och en manöverpanel.

Du väljer själv vilka funktioner som ska byggas in i applikationen – från fötter och toppramar till olika kundanpassningar. När du väljer ett system från LINAK och kombinerar med LINAK tillbehör kan du vara säker på att allt passar samman. Det är detta vi kallar för Plug & Play™.

Pelare med motorhus
Det stora utbudet av LINAK® pelare med motorhus passar alla i samma ramkonstruktion och är konstruerade för enkel montering i dina möbler.

Våra pelare med motorhus är välkända för den höga kvaliteten, stabiliteten och stora anpassningsmöjligheter. LINAK har det du söker – oavsett om du är på jakt efter olika typer av ben (rektangulära, fyrkantiga eller runda profiler – med stilren design), unika färger (svart, grå, vit – eller din egen färg), specifika installationer (standard eller upp och ner), höjder (2-delade eller 3-delade ben), speciella lastalternativ (standard eller tung last), inbyggda antikollisionssensorer eller optimering för vissa möbelsammansättningar (t.ex. benchingbord).

DL6, DL19 och DL11
 

Styrenhet eller integrerad styrenhet
Pelarsystem med standard motorhus behöver en styrenhet för att fungera, vilket ger flera anpassningsmöjligheter. Detta innebär att styrenhet CBD6S är hjärnan i ett standard pelarsystem med motorhus. Beroende på version av styrenhet så kan den styra upp till 4 lyftpelare – om du vill ansluta ännu fler pelare lägger du bara till ytterligare en styrenhet. Utöver att vara konstruerade för Plug & Play som inte kräver ytterligare installation så är LINAK styrenheter lätta, med smäcker och stilren design och är otroligt enkla att montera.

CBD6S
 

Enkelt 2-bens bordssystem kan använda pelare med motorhus som har integrerad styrenhet (IC). I detta system är styrenheten integrerad i pelaren och strömförsörjningen sker via en extern SMPS (Switch Mode Power Supply).

Bordspanel 
Alla LINAK® bordspaneler är användarvänliga och enkla att integrera. Panelerna finns från minimalistiska till avancerade, med digitala funktioner som integrerad display, minnesfunktioner och Bluetooth® anslutning. Välj den bordspanel du vill ha och anslut den till systemet så är det klart.

DPG1C, DPG1K, DPF och DPA
 

Element som kompletterar ditt bordssystem
När du har valt system är det dags att integrera det i din bordsdesign. Du kan välja att lägga till en ”Kick and Click” toppram, som finns för flera olika bordsbredder och som är optimerad för montering av pelare med motorhus i bordsskivan.

Ett annat uppenbart val är kombinationen av DL-fötter. Dessa finns med smäcker design och flera olika varianter. Med några få skruvar får du ett smäckert och stabilt system.

Slutligen kan du lägga till andra tillbehör, som exempelvis Desk Sensor 1 Anti- Collision lösning i systemet för att skydda bordet från kollisioner med föremål när bordet körs upp eller ner. Eller kanske lägga till ett batteri BA001 för mobila bordslösningar.

Marknadens bredaste produktsortiment och anpassningsmöjligheter
Flera olika pelarprofiler och olika systemlösningar bidrar till att skapa marknadens tveklöst mest omfattande produktsortimentet för kontorsbord och arbetsstationer. Oavsett produkt eller typ av system så passar allt samman, vilket gör LINAK® bordssystem till de mest anpassningsbara och intuitiva att arbeta med.

Om du vill få mer information om våra systemlösningar för kontorsbord och arbetsstationer är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Kick & Click play-icon

Kick & Click – innovativ montering av kontorsbord

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord play-icon

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord

Lansering av Desk Frame 1 play-icon

Lansering av Desk Frame 1

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden play-icon

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Desk Frame 1 broschyr

Utforska hela stativkonceptet ”Desk Frame 1” från LINAK – allt du behöver för att bygga ett sitt/ståbord. Konceptet består av tre set: Kick & Click™ toppram, DL SetPack (bestående av lyftpelare, bordspanel, styrenhet och kablar) och DLFeet.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta