Detta är HOMELINE®

HOMELINE är ett segment inom LINAK med fokus på kompletta modulbaserade ställdonssystem som är designade för att förbättra komforten och ergonomin i komfortmöbler.

LINAK har under mer än 30 år levererat marknadsledande elektriska linjära ställdonslösningar till många olika kunder. Det är denna erfarenhet och kunskap som nu används för att förbättra komforten i hemmöbler – företrädesvis komfortsängar.

LINAK fokuserar på att omsätta nya idéer till eleganta lösningar som ger ett mervärde för slutanvändarna. Resultatet är starka, tillförlitliga och tysta ställdonssystem med kompakt design, vilka enkelt kan integreras i modern möbeldesign. Vårt fokus är att förbättra produkterna för att ge våra kunder konkurrensfördelar. Till exempel, den trådlösa LINAK Bluetooth® kontrollen är inte bara en ytterligare trådlös produkt. Den innebär att du kan erbjuda kunderna en mer personlig inställning av applikationen. 

Som inspiration har LINAK initierat ”Design Meets Movement” där vi presenterar olika designsamarbeten med världens mest kreativa och innovativa designers inom justerbara möbler.

Det är just detta som har lagt grunden till det gedigna rykte som HOMELINE har som en seriös kvalitetsleverantör hos sängtillverkare över hela världen.

Slutligen, HOMELINE levererar kompletta systemlösningar – ställdon, styrenheter, kontroller och många olika tillbehör, som t.ex. app för styrning via smartphone , belysning under sängen och USB-portar. LINAK är bokstavligt talat en one-stop-shop.

Om du vill veta mer om specifika ställdonslösningar kan du gå in på webbsidan för HOMELINE eller på webbsidan med applikationer.

För mer information om LINAK Group, gå in på www.linak.se/om.
LINAK TWINDRIVE® TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

Kraftfullt CBH singelställdon till komfortsängar play-icon

Kraftfullt CBH singelställdon till komfortsängar

LINAK produktion i världsklass play-icon

LINAK produktion i världsklass

Filer

HOMELINE product overview

Utforska mångfalden med TWINDRIVE, systemen är tysta och har små inbyggnadsmått och används i sängar med resårmadrasser eller ribbotten.

Bed Control App – användarvänlig och anpassningsbar

Nu kan du använda Bed Control App som en ny typ av trådlös handkontroll. I broschyren kan du läsa mer om hur man anpassar appen för att visa ert varumärke och tydligt visa vem som ligger bakom kundens komfortupplevelse.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Go Mobile

Skapa en mobil applikation med hjälp av batteri BA001. Läs mer i broschyren och få inspiration till mobil anpassning.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.