Kontakta oss här

Detta är HOMELINE®

HOMELINE är ett segment inom LINAK med fokus på kompletta modulbaserade ställdonssystem som är designade för att förbättra komforten och ergonomin i komfortmöbler.

LINAK har under mer än 30 år levererat marknadsledande elektriska linjära ställdonslösningar till många olika kunder. Det är denna erfarenhet och kunskap som nu används för att förbättra komforten i hemmöbler – företrädesvis komfortsängar och vilstolar.

LINAK fokuserar på att omsätta nya idéer till eleganta lösningar som ger ett mervärde för både FoU, inköp och formgivare, samt slutanvändarna: återförsäljare och konsumenter. Resultatet är starka, tillförlitliga och tysta ställdonssystem med kompakt design, vilka enkelt kan integreras i modern möbeldesign.

Vårt fokus är att förbättra produkterna för att ge våra kunder konkurrensfördelar. Exempelvis så är det möjligt att specialanpassa alla våra styralternativ för att lyfta fram varumärket – även i appen. Vi erbjuder även konfigureringsverktyg för anpassning av ställdon efter exakta behov – vilket sparar tid under FoU-processen.

Detta är bara några exempel på utveckling baserad på information från våra intressenter. På så sätt säkerställer vi lösningar som ger mervärde med funktioner som ergonomi och intuitiva handkontroller, parallelldrift, belysning under sängen och mycket mer.

Slutligen, HOMELINE levererar kompletta systemlösningar – konfigurerbara ställdon, styrenheter, anpassningsbara kontroller och många olika tillbehör, som t.ex. app för styrning via smartphone , belysning under sängen och USB-portar. LINAK är bokstavligt talat en one-stop-shop.

Om du vill veta mer om specifika ställdonslösningar kan du gå in på webbsidan för HOMELINE eller på webbsidan med applikationer.

För mer information om LINAK Group, gå in på www.linak.se/om.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

Filer

HOMELINE product overview

Utforska mångfalden med TWINDRIVE, systemen är tysta och har små inbyggnadsmått och används i sängar med resårmadrasser eller ribbotten.

Bed Control™ App – användarvänlig och anpassningsbar

Nu kan du använda Bed Control™ App som en ny typ av trådlös handkontroll. I broschyren kan du läsa mer om hur man anpassar appen för att visa ert varumärke och tydligt visa vem som ligger bakom kundens komfortupplevelse.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Varför välja en justerbar säng?

Ta reda på de sex vanligaste orsakerna till att skaffa en justerbar komfortsäng, oavsett hur gammal du är. Den ökade bekvämligheten och flexibiliteten hos en elektriskt justerbar komfortsäng gör att många upplever en ökad komfort.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.