Kontakta oss här
Hur system från LINAK förbättrar ergonomin och skapar mervärde i möbler

Jämn och nästan helt ljudlös drift, och en bred produktportfölj där allt passar samman. Detta är några av de omdömen som LINAK får från kunder som har använt våra produkter under åren. Vi utökar produktsortimentet konstant med flera nya funktioner och produkter. LINAK® PIEZO™ är vårt anti-collision system som förhindrar materiella skador. Ett annat exempel är Kick & Click™, som markant har reducerat monteringstiden av t.ex. kontorsbord. Vår software Desk Control™ som har gett enklare och mer intuitiv styrning av kontorsbord, till och med via Bluetooth® och appar på mobila enheter.

Konceptet för justerbara applikationer i kök  har utvecklats och gett större fokus på ergonomi och önskemål om att få in fler multifunktioner i köket.

Många producenter av funktionella och arbetsrelaterade möbler över hela världen använder en eller flera lösningar från LINAK, detta för att skapa produkter med rörelser som ger bättre ergonomi.

Här följer några olika exempel.

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Cases

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta