Case story

Främja arbetsmiljökvalitet

Företaget grundades i en strävan att införa mer rörelse på arbetsplatser över hela världen, det kändes som en självklarhet för det amerikanska företaget KOR Industries att införa LINAK Desk Control i sina produkter. Den skräddarsydda programvaran för höj- och sänkbara bord släpptes nyligen i en kundanpassad version som gör det möjligt för företag, som KOR, att ytterligare främja en hälsosammare arbetsmiljö.

KOR Industries grundades 2015 för att skapa en helt ny typ av höj- och sänkbara bord. Även om varumärket är ganska nytt så är alla produkter designade och utvecklade av ett team bestående av veteraner inom kontorsbranschen, ergonomiexperter och ingenjörer från teknikområdet.

Affärsidén och drivkraften bakom det snabbt växande företaget handlar om att förbättra välmående, vitalitet och livskvalitet för kunderna.

Anpassa Desk Control™ efter din design
LINAK® Desk Control ger producenter av kontorsbord och arbetsstationer möjlighet att kundanpassa användargränssnittet. Detta inspirerade KOR att ta kontakt med LINAK för att få hjälp att kundanpassa Desk Control efter egna designbehov.
 
”Vi valde att samarbeta med LINAK eftersom deras produkter är de bästa i världen. Eftersom andra företag inte levererar de kriterier som behövs för att uppfylla våra varumärkes- och produktstandarder”, säger Tim Dobson, medgrundare och ordförande för KOR.
 
”Vi tar inga genvägar och vi vill att människor ska känna igen vårt varumärke och hänvisa fler kunder till oss, eftersom man tror på och är nöjda med våra produkter och vårt samarbete med dem. LINAK har de finaste komponenterna att kombinera med våra produkter.” 

Partnerskap leder till ännu bättre produkter
LINAK har en filosofi om att nära samarbeten är den kortaste vägen till en perfekt lösning. Processen med att anpassa programvaran var, från start till färdig lösning, förvånansvärt kort och Tim Dobson blev mycket nöjd med resultatet.

”Vi visste att vi ville ha ut den anpassade versionen på marknaden så fort som möjligt. Teamet från LINAK skapade en heltäckande process. Vi samarbetade direkt med personalen på försäljning, administration, kundservice – alla är både kunniga och hjälpsamma. Det känns som en familj.

Använd ert varumärke för att främja bra hälsa
För KOR innebär inte personlig övervakning att tvinga någon att vara aktiv, det blir snarare en del av livsstilen. Framöver kommer fokus att ligga på smart teknik inom orörda marknader och kundernas tillgång till livsstilsförändring direkt med ett knapptryck. 

LINAK Desk Control passar till alla DESKLINE® system. Kontakta oss för specifikationer och andra innovativa lösningar för den moderna arbetsplatsen. 

LINAK Desk Control lanserades 2014 för att erbjuda kunderna en programvara som skapar en personlig användarupplevelse och som justerar det höj- och sänkbara bordet. Dessutom påminner Desk Control dig att ändra bordsinställning, räkna tiden som du står upp, samt hur många kalorier som har förbränts. Programvaran blev en succé och detta resulterade i att LINAK valde att erbjuda en kundanpassad programvara.

LINAK Desk Control – påminner dig om att stå upp! play-icon

LINAK Desk Control – påminner dig om att stå upp

LINAK DESKLINE toppmodern produktion play-icon

LINAK DESKLINE toppmodern produktion

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden play-icon

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden

Filer

Focus on office desks

Elektrisk justering av kontorsbord för dynamiskt arbete och ett sätt att skapa en ny arbetsmiljö.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Move brochure

En liten broschyr om varför och hur höj- och sänkbara kontorsbord ska användas.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.