Kontakta oss här
Bord

Kontorsbord

LINAK ställdonssystem hjälper till att skapa optimal ergonomi för höj- och sänkbara kontorsbord.

Kontorsbord

Ställdonssystem till kontorsbord

Fler och fler medarbetare spenderar allt mer tid sittande bakom ett skrivbord. Med ökat fokus på förbättrad ergonomi för medarbetarna, innebär att många företag vänder blicken mot höj- och sänkbara kontorsbord. Dessutom innebär nya arbetsförfaranden helt nya typer av kontorsbord eftersom många medarbetare delar samma bord under arbetsdagen. LINAK erbjuder ett brett urval av ställdonssystem som är utvecklade för kontorsbord. Oavsett vilka man väljer ger det avsevärda fördelar.

  • Driftsäkra och innovativa ställdonssystem
  • Miljövänliga lösningar, som är enkla att installera
  • Global partner med över 30 års erfarenhet

Studier visar att inaktivitet står för upp till 95 % av alla ryggbesvär. Inaktivitet är ett växande problem över hela världen och kan leda till hjärtproblem, diabetes och allmän utmattning hos kontorspersonalen. Behovet av rörelser och ergonomiska möbler på arbetsplatsen ökar konstant. Moderna elektriska ställdonssystem och lösningar bidrar till att skapa optimala och flexibel inställning av kontorsbord, och de intelligenta lösningarna kan påminna medarbetarna att regelbundet ändra position för att bibehålla hälsa och produktivitet.

Använd driftsäkra och innovativa ställdonslösningar
Alla produkter från LINAK testas noggrant innan de lämnar fabriken. Omfattande tester säkerställer hållbarhet och lång livslängd, med minimalt eller inget underhållsbehov. Våra avancerade produktionsenheter i både Europa och i USA säkerställer konstant hög kvalitet. Samtidigt med detta arbetar experter hos LINAK efter att utmana standarder genom nya, innovativa funktioner, som t.ex. PIEZO™ kollisionsskydd och Desk Control™ app.

Miljövänlig lösning som är enkel att installera
Hos LINAK är majoriteten av systemen till kontorsbord PVC-free™. Dessutom levereras styrenheterna som standard med ZERO™ teknik – vilket innebär en strömförbrukning som är lägre än 0,1 W i standby. Att värna om miljön – både globalt och lokalt – har hög prioritet. Alla delar i lösningar från LINAK är utvecklade för att passa samman, vilket ger enklare montering. Vi kallar det för Plug & Play™. Dessutom gör det extremt innovativa systemet LINAK Kick & Click™ monteringen ännu enklare.

En global partner med över 30 års erfarenhet
Ett kontorsbord ska både vara funktionellt och elegant. Därför erbjuder LINAK ett stort produktutbud som innebär att våra produkter passar i den mest avancerade möbeldesignen. LINAK har över 30 års erfarenhet inom elektriska linjära ställdon, och vi lyssnar alltid mycket noga på våra kunder och hämtar inspiration från dem. Vår globala närvaro säkerställer att du alltid kan få support av LINAK i närheten av dig.

Läs mer
System till kontorsbord

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Lansering av Desk Frame 1 play-icon

Lansering av Desk Frame 1

Desk Frame 2 – den intuitiva stativlösningen play-icon

Desk Frame 2 – den intuitiva stativlösningen

play-icon

Desk Panels DPG – Designed to shape behaviour

play-icon

Använd ditt sitta/stå bord på ett bättre sätt med Desk Control App

Kontorsarbetare som står vid ett höj- och sänkbart bord som drivs av LINAK 3-stegs high-speed lyftpelare play-icon

DL PLUS™ high-speed lyftpelare

DL PLUS – Stilrent designalternativ för lyftpelare play-icon

DL PLUS: Stilrent designalternativ för lyftpelare

Kvinna som står vid ett sitt/ståbord med produkter från LINAK. play-icon

Förbättra hälsan med sitt/ståbord

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden play-icon

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden

Kick & Click play-icon

Kick & Click – innovativ montering av kontorsbord

Desk Sensor 1 Antikollisionsenhet play-icon

Desk Sensor 1 Antikollisionsenhet

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Desk Frame 1 broschyr

Utforska hela stativkonceptet ”Desk Frame 1” från LINAK – allt du behöver för att bygga ett sitt/ståbord. Konceptet består av tre set: Kick & Click™ toppram, DL SetPack (bestående av lyftpelare, bordspanel, styrenhet och kablar) och DLFeet.

MOVE – Därför förbättrar sitt/ståbord arbetsmiljön

Minska risken för sjukfrånvaro och skapa en modern kontorsmiljö med elektriska sitt/ståbord. En attraktiv investering både för arbetsgivare och anställda.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Anti-Collision™ lösningar för bord

Skydda ditt elektriska höj- och sänkbara bord mot eventuella skador när du kör bordet upp respektive ned. Läs mer om de känsliga Anti-Collision™ lösningarna från LINAK.

Lösningar till bord

LINAK ställdonssystem ger jämn och tyst höjdjustering för olika typer av kontorsbord eller tekniska och industriella arbetsstationer - både som fristående lyftpelare och som kompletta ramsystem

Läs mer

System till kontorsbord

Kontorsbord finns med en mängd olika former och design. Vissa har två ben, andra har tre. Några har rektangulära pelare, andra har ovala eller runda pelare. Oavsett vilken design det gäller, så finns det flera olika systemalternativ till kontorsbord. Två populära alternativ är: Inline pelare och motorhuspelare.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta