LINAK PIEZO™: Antikollisionslösning som förhindrar materiella skador
Teknik & trend

PIEZO™ förhindrar materiella skador

LINAK PIEZO™ är en antikollisionsteknik som förhindrar materiella skador när ett bord körs upp/ned om det finns ett hinder i vägen. Kan användas med alla typer av kontorsbord, arbetsstationer, kök, butiksinredningar, TV- och mediastativ.

PIEZO antikollisionslösning kan hjälpa till att förlänga kontorsutrustningens livslängd. Den skyddar din investering genom att förebygga materiella skador på bordet om det kolliderar med ett fast föremål.

Titta på videon för att se olika situationer som belyser fördelarna med ett kontorsbordssystem som är utrustat med antikollisionsskydd. 

Vad innebär PIEZO?
LINAK PIEZO™ är namnet på vår hårdvarabaserade antikollisionsteknik. PIEZO är en sensor som är helt integrerad i bordspelaren utan att påverka utseendet och kräver ingen extra installation. En hårdvarabaserad antikollisionslösning är känsligare och reagerar snabbare än vanliga mjukvarabaserade lösningar. 

Hur fungerar det?
Den integrerade PIEZO sensorn känner av ett hinder när man kör bordet uppåt eller nedåt, systemet kommer omedelbart att stanna och kör bordet automatiskt i motsatt ritning för att undvika kollision. Flytta på hindret och försök igen. 

PIEZO i lyftpelare
LINAK har marknadens största produktutbud. PIEZO tekniken är redan idag ett alternativ i flera av våra lyftpelare. Sortimentet utökas konstant.

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

PIEZO hardware based anti-collision technology

Ge ditt bord lång livslängd med PIEZO – ett hårdvarubaserat kollisionsskydd. Läs mer om situationer där du skulle ha nytta av PIEZO funktionen.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.