Kontakta oss här
Detta är DESKLINE®
DESKLINE är ett segment inom LINAK med fokus på tillförlitliga ställdonslösningar till olika typer av kontorsbord, arbetsstationer, kök och mycket mer. Lösningarna anpassas till din design, både med hänsyn till funktion och estetik och är dessutom enkla att montera tack vare LINAK Plug and Play™.

LINAK har sedan 1990 hjälpt till att redefiniera den moderna arbetsplatsens interiör genom att utveckla elektriskt höj- och sänkbara system till kontorsbord och arbetsstationer över hela världen – ofta i nära samarbete med tillverkare eller externa inredningsdesigners.

Inom DESKLINE innebär samarbete en nära relation med våra kunder vid utveckling av nya och innovativa lösningar för kontorsbord, arbetsbänkar och kök. Utöver det breda produktsortimentet av ställdon och pelare med hög kvalitet sätter LINAK nya standarder inom teknikområden som PIEZO™ och ZERO™, samt vår konstanta strävan att öka användningen av PVC-fria material i våra produkter. Syftet är att förbättra både slutanvändarnas komfort och att skapa ökad efterfrågan av er produkt.

Vi är också värd för samarbetet med ”Design Meets Movement” som omfattar några av världens mest kreativa och innovativa designers av justerbara möbler.

Det har varit en stor succé, och denna samarbetsfilosofi har bidragit till att LINAK DESKLINE är ledande leverantör av justerbara lösningar med hög kvalitet. Vi har idag ett gediget globalt rykte om att vara en dedikerad samarbetspartner och rådgivare med omfattande kunskaper inom applikationer, regler och marknaden i stort.

LINAK DESKLINE är en fristående, strategisk affärsenhet. Vi finns med egna dotterbolag och serviceorganisationer på alla större marknader globalt för att säkerställa optimal service.

Om du vill veta mer om DESKLINE ställdonslösningar, gå in på affärsområdet DESKLINE eller tillhörande applikationssidor.

För mer information om LINAK Group, gå in på www.linak.se/om.
Moving is living play-icon

Moving is living

Stå upp för din hälsas skull play-icon

Stå upp för din hälsas skull

Kvinna som står vid ett sitt/ståbord med produkter från LINAK. play-icon

Förbättra hälsan med sitt/ståbord

Lansering av Desk Frame 1 play-icon

Lansering av Desk Frame 1

Desk Frame 2 – den intuitiva stativlösningen play-icon

Desk Frame 2 – den intuitiva stativlösningen

play-icon

Desk Panels DPG – Designed to shape behaviour

play-icon

Använd ditt sitta/stå bord på ett bättre sätt med Desk Control App

Kontorsarbetare som står vid ett höj- och sänkbart bord som drivs av LINAK 3-stegs high-speed lyftpelare play-icon

DL PLUS™ high-speed lyftpelare

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Focus on kitchens

Ta ditt kök till en ny nivå. Endast fantasin sätter gränser för hur elektriska rörelser kan förbättra morgondagens kök.

Focus on display and monitor stands

Förbättra kommunikation till slutanvändarna genom att styra skärm- och mediastativ med elektriska rörelser.

Focus on shop interiors

Med elektriska linjära ställdon från LINAK gör höj- och sänkbara butiksdiskar det möjligt för all personal att välja en arbetsposition som passar just dem, när som helst på dagen, oavsett vad du arbetar med.

Anti-Collision™ lösningar för bord

Skydda ditt elektriska höj- och sänkbara bord mot eventuella skador när du kör bordet upp respektive ned. Läs mer om de känsliga Anti-Collision™ lösningarna från LINAK.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta