Kontakta oss här
Butiksinredning

Lösningar för butiksinredning

LINAK elektriska ställdonssystem ger jämn och tyst höjdjustering av butiksinredningar, till exempel diskar och utcheckningskassor.

Butiksinredningar med ställdonslösningar

Under de senaste åren har fackföreningar och arbetsmiljömyndigheter haft fokus på korrekt ergonomi i ett antal jobbfunktioner. Kassörskor och utcheckningsassistenter är några av dem som man har fokuserat på under senare tid. Justeringsmöjligheter i butiksinredning och kassadiskar underlättar för de anställda. Modern ställdonsteknik ger möjlighet till ett antal fördelar.

  • Brett produktprogram ger stor flexibilitet i design
  • Kvalitet, driftsäkerhet och bättre ergonomi
  • Driftsäkra och underhållsfria ställdon

Ryggont och huvudvärk på grund av dålig ergonomi leder till sämre effektivitet och sjukfrånvaro hos butikspersonal över hela världen. Med LINAK ställdonslösningar i butiksinredning kan du erbjuda butiksägarna eleganta höj- och sänkbara diskar som kan förebygga dessa problem. Dessutom får du flera fördelar på en konkurrenskraftig marknad.

Den optimala lösningen för din produkt
I mer än 30 år har LINAK utvecklat världens bredaste produktportfolio inom elektriska linjära ställdon. Antalet möjliga kombinationer är nästan oändliga eftersom varje ställdon, styrenhet eller fjärrkontroll fungerar i alla setups. Vi har gjort våra lösningar enkla att installera vilket ger dig besparingar när det gäller tid och pengar, och de många olika funktionerna ger dig full designfrihet.

Integrera jämna rörelser i din design
Moderna elektriska ställdonssystem för möbler ger jämna och nästan tysta rörelser. LINAK lösningar bidrar till detta genom en kompakt design och enkel montering – vilket sparar såväl tid som pengar åt dig. Vi har ett brett produktutbud och många olika funktioner med syftet att ge tillverkaren full designfrihet. Detta möjliggör ett elegant utseende och säkerställer optimal ergonomi och användbarhet för slutanvändaren.

Noggrant testade ställdon med lång livslängd
Alla produkter från LINAK har genomgått omfattande tester innan de lämnar fabriken. Detta innebär att funktion och drift kommer att fungera perfekt under många år, oavsett de yttre förhållandena. De omfattande testerna är även din garanti för en underhållsfri lösning.

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Focus on shop interiors

Med elektriska linjära ställdon från LINAK gör höj- och sänkbara butiksdiskar det möjligt för all personal att välja en arbetsposition som passar just dem, när som helst på dagen, oavsett vad du arbetar med.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta