Kontakta oss här
Teknik & trend

LINAK 5-year Warranty

Vi har ett mål att leverera felfria LINAK produkter till producenter och slutanvändare, och med 5 års garanti på produkterna understryker vid vårt önskemål om att vara en pålitlig partner.

5 års garanti, Tech & trends

Ställdonslösningar med 5 års garanti
På LINAK är vi stolta över vår höga kvalitetsnivå. Vi nöjer oss inte med mindre än perfektion - och det bör inte du heller göra. Som din bästa säkerhet för hög kvalitet lämnar vi 5 års garanti på alla DESKLINE® produkter*  som används till kök, kontorsbord och arbetsstationer, för att bara nämna några.

Detta innebär att under en period om 60 månader från tillverkningen av DESKLINE produkter garanterar LINAK att produkterna överensstämmer med angivna specifikationer och är fria från fel, både vad gäller material och tillverkning och de är klara att använda, om inte annat avtalas. Batterier omfattas endast av 12 månaders garanti.

Vårt mål är att du troligen aldrig kommer att behöva dra nytta av garantin. Alla produkter från LINAK genomgår rigorösa tester och vår DPPM-grad (defekta delar per miljon) är extremt låg. Detta faller sig naturligt eftersom vi bara använder komponenter av hög kvalitet och världsledande produktionsanläggningar, bemannade av kompetent och erfaren personal.

Vi erbjuder med andra ord 5 års garanti som standard  – och vi förväntar oss att den lösning eller det system från LINAK som du väljer, fungerar felfritt mycket längre.

*Bortsett från batterier som levereras med 12 månaders garanti

Filer

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta