Kontakta oss här
Bord

Industriella arbetsstationer

LINAK ställdonssystem ger jämn och tillförlitlig höjdjustering av monterings- och paketeringsbord och andra typer av arbetsbänkar.

Industriella arbetsstationer

Ställdonssystem till industriella arbetsstationer

Ökat fokus på ergonomi innebär att många verksamheter försöker hitta olika sätt att designa arbetsstationer som minimerar belastningen på medarbetarna. Frånvaro som orsakas av ryggsmärtor och andra arbetsrelaterade problem är kostsamma och kräver innovativa lösningar som bidrar till att upprätthålla effektiviteten och göra arbetet attraktivt. Flexibel inställning av arbetsstationer spelar en viktig roll i dessa lösningar. Genom att använda ställdonssystem från LINAK får man jämna rörelser och flera andra fördelar.

  • Noggrant testade ställdon som garanterar hållbarhet
  • Innovativa och stabila lösningar med parallellkörning
  • Global partner med över 30 års erfarenhet

Höj- och sänkbara arbetsstationer kan förbättra medarbetarnas ergonomi. De kan även hjälpa till att förbättra LEAN-processer i monterings- och paketeringslinjer samt bidra till säkrare arbetsmiljö runt ESD-arbetsbänkar (Electrostatic Discharge). Ställdon från LINAK bidrar till att skapa jämn justering i nästan alla typer av industriella arbetsstationer genom att höja eller sänka arbetsytan och positioneringen av verktygen.

Robusta och testade ställdon
Alla produkter från LINAK genomgår noggranna tester innan de lämnar fabriken. Detta görs för att säkerställa att de uppfyller alla aktuella certifieringar och för att bekräfta hållbarheten. Som standard kräver moderna elektriska ställdon inget underhåll. Industriella arbetsstationer är ofta i drift dygnet runt, och en felfri funktion är lika viktigt som ett stillestånd så nära noll som möjligt.

Få jämna rörelser med stabila pelare
Ofta är medarbetarna som arbetar skift vid en arbetsstation inte lika långa eller har samma kroppsform. Personlig inställning av arbetsstationen säkrar en optimal ergonomi. Det stora produktutbudet som LINAK kan erbjuda gör det möjligt att designa arbetsstationer för alla ändamål. Samtliga ställdon har hög stabilitet och systemen ger jämna och tysta rörelser. 

En global partner med stor erfarenhet
Under mer än 30 år har LINAK kontinuerligt utökat produktutbudet och vår globala marknadskännedom. Vi går alltid in i ett samarbete med stor ödmjukhet och lyssnar på de behov som finns. Idag erbjuder LINAK avancerade elektriska ställdonssystem med avancerade funktioner, som t.ex. ZERO™ teknik (<0,1 W förbrukning i standby) och PIEZO™ kollisionsskydd

 
Läs mer
System för industriella arbetsstationer

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Lösningar till bord

LINAK ställdonssystem ger jämn och tyst höjdjustering för olika typer av kontorsbord eller tekniska och industriella arbetsstationer - både som fristående lyftpelare och som kompletta ramsystem

Läs mer

System för industriarbetsstationer

Monteringsbord, paketeringsbord och ESD-arbetsbänkar är olika exempel på professionella arbetsstationer där man kan skapa fördelar med hjälp av linjära ställdonssystem. Våra välbeprövade lösningar omfattar bland annat inline pelare, pelare med motorhus eller inbyggda ställdon.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta