Kontakta oss här

LINAK ställdonslösningar är flexibla och anpassas ofta för att exakt kunna uppfylla kundernas behov. Dessutom har LINAK många duktiga leverantörer av tredjepartsprodukter, vilket innebär att vi kan skräddarsy lösningar för att uppfylla i stort sett alla behov.

Vår strävan är att alltid uppfylla kundernas behov. Vår strävan är att alltid skapa en optimal lösning. Därför utvecklar vi konstant nya funktioner för LINAK ställdon, som t.ex. integrerade styrenheter och CAN-bus. 

Vi är dock medvetna om att alla lösningar inte enbart består av delar från LINAK. Därför har vi samarbeten med tredjepartsleverantörer som hjälper till att säkerställa att kunderna får exakt den lösning som behövs för att uppfylla deras behov. 

Tack vare dessa samarbeten kan LINAK erbjuda ett sortiment av tredjepartsprodukter som är kompatibla med våra ställdon. Läs mer om produkterna och hur du kan förbättra ställdonslösningens prestanda med externa styrenheter till singel eller parallella ställdonssystem och programmeringsenheter, du hittar informationen på den här webbsidan:

Produkter från tredje part

Vi erbjuder produkter som skyddar och förbättrar säkerheten i applikationer som är utrustade med LINAK ställdon – även när det gäller produkter från tredje part. Dessutom erbjuder vi även olika typer av kontroller, som t.ex. trådlösa kontroller och kontroller som klarar högt slitage vid krävande arbetsförhållanden.

Inom de flesta industriapplikationerna är tredjepartsprodukterna kompatibla med ställdonen. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor, behöver vägledning eller inspiration.

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta