Kontakta oss här

Välj den mest lämpliga patientlyftlösningen här nedan.

 

LIFT50™/LIFT40™
Förbättra patientlyftar med LIFT™️, en avancerad systemlösning med smarta utbytbara batterier eller laddare – designad för robust prestanda. Funktioner som Bluetooth®️, turbo-funktion och parallellställdonsprogrammering säkerställer effektiv och säker patientförflyttning och styrning.

JUMBO™ CARE
Förbättra sjukvården med JUMBO™ Care systemet som erbjuder avancerad styrning av patientlyftar med anpassningsbara inställningar, intelligent servicedata och omfattande säkerhetsfunktioner för användning inom vården.

JUMBO™ HOME
Förenkla patientvården i hemmet med det kompakta JUMBO™ Home systemet som kombinerar viktiga säkerhetsfunktioner som mjukstart och nödsänkning i en enda, användarvänlig enhet.

 
 

Som danskt företag har vi fokus på bra design, som aldrig kompromissar med de väsentliga värdena hos våra högpresterande produkter och system. De är enkla att rengöra, enkla att läsa och enkla att använda.

Våra lösningar står för överlägsen prestanda, hög användarsäkerhet och teknisk innovation. De ger oöverträffad styrning och precision, förbättrar tillförlitligheten och erbjuder funktioner så som intelligent feedback och ergonomisk design. Denna kombination förbättrar effektiviteten vid lyft och säkerställer en bekvämare och värdigare upplevelse för patienterna.

Upptäck LINAK® sortimentet av patientlyftsystem – designade med fokus på precision för att tillgodose specifika lyftbehov i medicinska inställningar. Våra serier LIFT™, JUMBO™ Home och JUMBO™ Care har alla unika funktioner för patienthantering. Serien LIFT erbjuder programmerbar prestanda för många olika applikationer. LIFT40™ är hållbar, robust och förenklar kabelhanteringen. LIFT50™ förbättrar vården med säkra lyft, snabbare arbetsflöden och trådlös teknik. JUMBO™ Home erbjuder enhetliga, bekväma lyft inom hemvården och JUMBO™ Care erbjuder mångsidig och avancerad styrning för professionell sjukvård. Systemen är utformat för att förbättra säkerheten, säkerställa efterlevnad och maximera komforten för både patienter och vårdgivare, vilket intygar vårt engagemang för att förbättra liv genom smidiga och tillförlitliga ställdonslösningar.

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta