Kontakta oss här
Detta är MEDLINE® & CARELINE®
MEDLINE®& CARELINE® är ett LINAK segment  med fokus på tillförlitliga ställdon och medicinskt godkända ställdonssystem för olika applikationer. Detta omfattar sängar, britsar/bord och behandlingsstolar inom sjukvården, vårdhem eller behandlingscenter, samt patientlyftar och rullstolar.

MEDLINE & CARELINE har haft en ledande global ställning som leverantör av toppmoderna och avancerade lösningar sedan 1990-talet. Vårt syfte är att i partnerskap med våra kunder hjälpa dem att ligga i framkant på en dynamisk marknad och slutligen förbättra livskvalitén hos både patienter och vårdgivare på sjukhus, vårdhem, olika behandlingscenter och privata hem globalt.

LINAK följer noga utvecklingen och alla globala trender, speciellt inom sjukvårdssektorn. Omfattande kunskap och marknadskännedom ligger till grund för nära samarbete med våra kunder inom utvecklingen av ställdonslösningar.

LINAK MEDLINE och CARELINE är en fristående, strategisk affärsenhet. Vi finns med egna LINAK dotterbolag och serviceorganisationer på alla större marknader. Detta för att säkerställa att alla lokala medicinska säkerhetsföreskrifter är uppfyllda, och för att ge optimal service.

Om du vill veta mer om ställdonslösningar från LINAK och system för applikationer inom sjukvården kan du gå in på webbsidan för affärsområdet MEDLINE och CARELINE eller tillhörande applikationssidor.

För mer information om LINAK Group, gå in på www.linak.se/om.

Thinking within the box play-icon

Thinking within the box

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar play-icon

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar

Filer

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta