Kontakta oss här
Sjukvårdssängar

Sjukhussängar

Den allt äldre befolkningen och färre händer att ta hand om patienterna ökar behovet av sjukhussängar. Med LINAK ställdonslösningar uppnås får man optimal justering och anslutning till sjukhusets informationsutrustning och digitala tjänster – allt i syfte att öka vårdpersonalens effektivitet.

Sjukhussängar

Systemlösningar för sjukhussängar

Alla typer av sjukhussängar ska optimera patientens komfort och säkerhet, samtidigt säkra ideala ergonomiska arbetsförhållanden för vårdpersonalen.

Sjukhussängar som är utformade med ett brett urval av justeringsmöjligheter och funktioner kan bidra till att avlasta vårdpersonalen. LINAK® erbjuder multi-justerbara funktioner för ryggstöd, benstöd och/eller knästöd och höjd. De kraftfulla justeringsmöjligheterna förbättrar vårdpersonalens ergonomi med optimal arbetshöjd och enkel positionering av sängen. Rörelser som stöds av elektriska ställdon från LINAK bidrar till större arbetsglädje.

Elektriska ställdonslösningar från LINAK erbjuder mycket mer än mjuka och tysta rörelser. Föreställ dig mervärdet av:

  • Intelligent Care Solutions™ som optimerar funktionaliteten och därmed underlättar vårdpersonalens arbetsrutiner
  • Förbättrad effektivitet för vårdpersonalen med LINAK LCi™ och digitala tjänster
  • OneConnect™ som ger hög tillgänglighet med fjärrservice

Intelligent Care Solutions ökar funktionaliteten
Den intelligenta LINAK OpenBus™ systemet är baseratr på en modulär plattform och möjliggör ett brett urval av tillbehör för ökad funktionalitet och bekväma lösningar som t ex. vägningslösning och Out of bed-detektor. Under Bed Light aktiveras när patienten lämnar sängen, vilket underlättar orientering i mörker och hjälper till att förhindra fallolyckor. Vägning i sängen gör det enkelt för vårdpersonalen att övervaka patientens vikt utan att patienten lämnar sängen och avlastar vårdpersonalen då de inte finns några behov att lyfta patienten.

Digitala tjänster förbättrar vårdpersonalens effektivitet
LINAK Communication Interface, LCi, gör det möjligt för anslutning till externa system och gör Out of bed-notiser eller notifikationer om rengöring tillgängliga på en smartphone, PC eller central sköterskepanel. Denna anslutning från sängen till tredjepartsprodukter gör att sjukhussängen kan vara en integrerad del av sjukhusets informationsutrustning och förbättrar vårdpersonalens effektivitet.

Pålitlig kontroll och rörelse är avgörande
LINAK är känt för driftsäkra produkter med lång och felfri drift. Det är väsentligt med funktionell rörelse i sjukhussängar, därför gör vi det enkelt att optimera den tekniska supportprocessen. LINAK OneConnect™ ger fjärråtkomst till servicedata för snabb och effektiv felsökning var som helst i världen för att säkerställa hög drifttid för sängen.

Läs mer
System till sjukhussängar
Ställdonsdrivna sjukhussängar med LINAK produkter play-icon

Ställdonsdrivna sjukhussängar

LINAK introducerar ett basic OpenBus™ system för sjukhussängar play-icon

LINAK introducerar ett basic OpenBus™ system för sjukhussängar

Thinking within the box play-icon

Thinking within the box

Linjärt ställdon LA23 från LINAK play-icon

Linjärt ställdon LA23 från LINAK

Filer

Focus on healthcare beds

När man tittar på olika sätt att skapa oberoende hos personer som behöver omsorg, är sängen den uppenbara utgångspunkten. LINAK erbjuder perfekt anpassning i många olika konstruktioner av sjukvårdssängar.

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Basic OpenBus™ system för sjukhussängar

Justerbara ställdonslösningar för modern sjukvård. Uppgradera dina analoga ställdonssystem - och få flera fördelar med OpenBus™

Säkerhetsbroschyr

Olika applikationer kräver olika säkerhetsfunktioner. Oavsett vilken typ av sjukvårdsapplikation du konstruerar så erbjuder LINAK ett stort utbud av säkerhetsfunktioner, både som standard och tillval.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta