Kontakta oss här

Anta utmaningen

Vår DL PLUS™ High-speed lyftpelare ökar hastigheten utan att kompromissa med ljud, belastning eller självlåsning.

DL PLUS™ High-speed lyftpelare tar prestanda till nästa nivå. Med detta tillägg till vårt utbud uppnås högre hastighet utan att kompromissa med ljudet. Det pelaren lyfter kan den hålla: Tack vare den självlåsande funktionen som klarar dubbel max last håller bordet sin position utan att sjunka. Med tilläggen av dessa high-speed lyftpelare tillsammans med det befintliga utbudet av motorhuspelare från LINAK® kan du uppfylla alla kundernas behov av hastighet – samtidigt som designen är stilren med t. ex. invisible glide

 

Ändra position snabbare

– En höghastighetslösning för dagens krävande kunder

Kontorsarbetare som ändrar från sittande till stående vid höj- och sänkbart bord som drivs av LINAK® high-speed lyftpelare

Ibland behöver kontorsanställda ändra sin arbetsställning utan att avbryta det de gör. Många blir efterhand medvetna om hur bra det är med variationen mellan sitta/stå och därför borde det inte vara krångligt att byta från att sitta till att stå vid bordet. Med high-speed lyftpelarna ändras höjden på bordet så snabbt så att du inte tappar fokus på uppgiften.

 
 

Högre hastighet och samma diskreta ljud

– Behagligt ljud även vid full belastning

3-stegs LINAK® high-speed lyftpelare för höj- och sänkbara kontorsbord

Bra ljud är viktigt. Det är därför vi har utvecklat de nya tredelade DL PLUS™ High-speed lyftpelarna så att de låter lika bra som de presterar – även vid full hastighet med maximal belastning. Tyst, smidig och bekväm att lyssna på. Det diskreta ljudet är avstämt till perfektion och signalerar hög kvalitet. I ett kontor med hög ljudnivå räknas varje decibel!

 
 

Fullständig designkompatibilitet och hastigheten du behöver

– Få Plug & Play-flexibilitet med ett stort urval hastigheter och pelare

LINAK DL PLUS high-speed lyftpelare och styrenheter – med 60 mm/s eller 80 mm/s

Behöver du 60 mm/s eller 80 mm/s? Kombinera DL PLUS™ High-speed pelare med 200 W-versionen av styrenheten CBD6S och få 60 mm/s, eller kombinera pelaren med 300 W-versionen och få 80 mm/s. Så enkelt är det. Vi kallar det Plug & Play.

Oavsett om dina kunder vill ha en  standardlösning, eller om anbudsförfrågan kräver en snabb eller höghastighetslösning, hittar du det du behöver i LINAK sortimentet av lyftpelare.

 

 

Bibehåller position och hastighet vid full belastning

– Kraftfull prestanda under press, utan kompromisser

Kvinna som står vid ett fullastat höj- och sänkbart bord som drivs av LINAK system

Den är testad för att leverera full hastighet på upp till 80 mm/s och max last på 600 N på varje enskild lyftpelare, DL PLUS™ High-speed lyftpelare kommer inte göra dig besviken när det kommer till tung belastning och hög hastighet.

Och med en självlåsande funktion som klarar dubbelt så hög belastning, håller bordet sitt läge utan att sjunka ner – även vid oväntad extra belastning.

 
 

Behaglig, exakt positionering

– Även med den högre hastigheten får du samma mjukstart och stoppeffekt.

Exakt och smidig höjning och sänkning av ett kontorsbord via LINAK bordspanel DPG och LINAK lyftpelare

Mjuk start och mjukt stopp av lyftpelarna är en del av den jämna rörelsen i moderna kontorsbord. Denna ofta förbisedda funktion säkerställer att start och stopp inte blir så abrupt och att positionering är exakt. Din kaffekopp kommer inte skvalpa över även vid full hastighet med DL PLUS™ höghastighetspelare.

 
 

Skydda möblerna mot kollision

– Anti-kollisionslösningar förhindrar plötsliga kollisioner.

Förhindrar kollision mellan kontorsbord och stol tack vare LINAK Desk Sensor 1 antikollisionslösning

Med höghastighetsrörelse är det viktigt att bordet uppfattar när det är något i vägen som kan orsaka skada, såväl hårda som mjuka föremål. Två anti-kollisionslösningar finns tillgängliga som tillval till DL PLUS™ High-speed pelare: Plug-in Desk Sensor™ 1 (DS1) eller den inbyggda PIEZO™ som är integrerad i pelaren. Du kan erbjuda dessa lösningar individuellt eller tillsammans för maximalt skydd. Läs mer här.

 
 

Anpassad design

–Prestanda eller design, varför välja?

LINAK DL PLUS trestegs lyftpelare DL6, DL19 och DL21 finns som high-speed modeller

DL PLUS™ High-speed finns för DL6 PLUS, DL11 PLUSDL19 PLUS och DL21 PLUS lyftpelare, så du kan konfigurera bästa möjliga system för att designa dina ergonomiska justerbara bord. Den exteriöra designen på DL PLUS™ High-speed pelare är identisk med de populära utseendena hos DL PLUS™ pelarna, men med extra kraft och höghastighetsteknologin.

Tack vare LINAK Plug & Play™ kan lyftpelarna enkelt kombineras med LINAK Kick & Click™ bordsstativ och DESKLIFT™ Feet (DL Feet) för att få en komplett helhetslösning.

 
 

Klara utmaningen

– Skapa förväntningar med ökad kvalitet och prestanda

Jämförelse av hastigheterna hos höj- och sänkbara kontorsbord: 40 mm/s, 60 mm/s och 80 mm/s

Med tillägget DL PLUS™ High-speed möter LINAK utbud av lyftpelare med motorhus dina kunders behov. Från de populära DL pelarna till den designmedvetna DL PLUS™ pelarna och den nya höghastighetslösningen DL PLUS™ High-speed, får du kraftfull LINAK kvalitet och prestanda på precis den nivå du behöver.

 

När du vill att dina skrivbordslösningar ska sticka ut när det gäller livslängd, kan du alltid lita på att LINAK DESKLINE® klarar uppgiften.

Lansering av Desk Frame 1 play-icon

Lansering av Desk Frame 1

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord play-icon

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta