Kontakta oss här

Klara utmaningen

Vår DL PLUS™ high-speed lyftpelare ökar hastigheten utan att kompromissa med ljud, belastning och självlåsning.

DL PLUS™ high-speed lyftpelare ökar prestandan till nästa nivå. Därmed utökas utbudet med högre hastighet utan att kompromissa med ljudet. Det den lyfter kan den hålla: med en självlåsning som klarar den dubbla max-belastningen håller bordet positionen utan att sjunka. Med tillägg av high-speed lyftpelare med det omfattande utbudet av motorhuspelare från LINAK® kan du uppfylla alla kundernas behov av hastighet – och du kan sluta leta efter den optimala stilen för visningsrummet.Med dessa hstighetsöghalyftpelare utökas det omfattande utbudet av

 

Ändra position snabbare

– En höghastighetslösning för dagens krävande kunder

Kontorsarbetare som ändrar från sittande till stående vid höj- och sänkbart bord som drivs av LINAK® high-speed lyftpelare

För stressade kontorsarbetare är varje minut viktig och att hålla sig i bra form är det perfekta sättet att klara en hektiskt dag. Det är därför sitta-stå-bord är en sådan hit. Det är helt enkelt bra för dig att ändra position. Nu kan du erbjuda dina kunder lösning som är ännu mer användarvänlig och som gör det möjligt att ändra position snabbare.

 
 

Högre hastighet och samma diskreta ljud

– Angenämt ljud även vid full belastning

3-stegs LINAK® high-speed lyftpelare för höj- och sänkbara kontorsbord

Bra ljud är viktigt. Det är därför vi har utvecklat de nya tredelade DL PLUS™ high-speed lyftpelarna så att de låter lika bra som de presterar – även vid full hastighet med full belastning. Tyst, smidig och bekväm för örat, dess diskreta ljud utstrålar perfektion och hög kvalitet. I ett kontor med hög ljudnivå räknas varje decibel!

 
 

Fullständig designkompatibilitet och hastigheten du behöver

– Få Plug & Play-flexibilitet med ett urval hastigheter och pelare

LINAK DL PLUS high-speed lyftpelare och styrenheter – med 60 mm/s eller 80 mm/s

Behöver du 60 mm/s eller 80 mm/s? Kombinera DL PLUS™ high-speed pelare med 200 W-versionen av styrenheten CBD6S så får du 60 mm/s, eller kombinera high-speed pelaren med 300 W-versionen så får du 80 mm/s. Så enkelt är det, det är vad vi kallar för Plug & Play.

Oavsett om våra kunder är på jakt efter en standardlösning eller om anbudsförfrågan specificerar en snabbare eller höghastighetslösning så har LINAK DL utbudet det du behöver.

 
 

Håller position och hastighet när det är fullt belastat

– Kraftfull prestanda under tryck, utan kompromisser

Kvinna som står vid ett fullastat höj- och sänkbart bord som drivs av LINAK system

Testad för att leverera full hastighet på upp till 80 mm/s och en maximal belastning på 600 N på varje lyftpelare, så blir du inte besviken på DL PLUS™ high-speed lyftpelare när det gäller hög belastning och hög hastighet.

Med en självlåsning som klarar den dubbla maxbelastningen så håller skrivbordet positionen utan att sjunka – även vid en oförutsedd extra belastning.

 
 

Jämn exakt positionering

– Även med den högre hastigheten får du samma mjuka start och stopp

Exakt och smidig höjning och sänkning av ett kontorsbord via LINAK bordspanel DPG och LINAK lyftpelare

Mjuk start och mjukt stopp av lyftpelarna är en del av den jämna rörelsen i moderna kontorsbord. Denna ofta förbisedda funktion eliminerar abrupta start och stopp, samtidigt som exakt positionering säkerställs. Ditt kaffe är säkert även vid full hastighet med DL PLUS™ höghastighetspelare.

 
 

Skydda möblerna mot kollision

– Antikollisionslösningar förhindrar plötsliga stötar

Förhindrar kollision mellan kontorsbord och stol tack vare LINAK Desk Sensor 1 antikollisionslösning

Med höghastighetsrörelse är det viktigt att bordet vet när det är något i vägen som kan orsaka skada, såväl hårda som mjuka föremål. Två antikollisionslösningar finns tillgängliga som tillval till DL PLUS™ high-speed pelare: Anslutningsklara Desk Sensor™ 1 (DS1) och PIEZO™ som är inbyggd i pelaren. Du kan erbjuda de här lösningarna individuelt eller tillsammans för maximalt skydd. Ta reda på mer här.

 
 

Anpassad design

– Från prestanda till presentation, valet är ditt

LINAK DL PLUS trestegs lyftpelare DL6, DL19 och DL21 finns som high-speed modeller

DL PLUS™ High-speed finns för DL6 PLUS, DL11 PLUSDL19 PLUS och DL21 PLUS lyftpelare så du kan konfigurera det bästa möjliga systemet för designen av dina ergonomiska och höj- och sänkbara kontorsbord. Usidan av DL PLUS™ high-speed pelare är identisk med de populära utseendena hos pelarna DL PLUS™ med extra kraft för den dolda höghastighetsteknologin.

Tack vare LINAK Plug & Play™ kan lyftpelarna enkelt kombineras med LINAK Kick & Click™ bordsstativ och DESKLIFT™ Feet (DL Feet) för att få en komplett stativlösning.

 
 

Klara utmaningen

– Ökade förväntningar på lyftpelarnas kvalitet

Jämförelse av hastigheterna hos höj- och sänkbara kontorsbord: 40 mm/s, 60 mm/s och 80 mm/s

Med tillägget av nya DL PLUS™ high-speed lyftpelare kan LINAK utbud av motordrivna lyftpelare tillgodose kundernas alla behov. Från den populära arbetshästen DL till den designmedvetna DL PLUS™ och dess nya höghastighetstillval, DL PLUS™ High-speed, får du kraftfull LINAK kvalitet och prestanda på exakt den nivå du behöver.

 

Om du vill att din skrivbordslösning ska sticka ut när det gäller lång livslängd kan du alltid lita på att LINAK DESKLINE® klarar utmaningen.

Lansering av Desk Frame 1 play-icon

Lansering av Desk Frame 1

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord play-icon

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.