Kontakta oss här
IC Integrerad styrenhet
Minska stilleståndstiden och öka produktiviteten Dra nytta av en enda leverantör Spara tid med minskad komplexitet Kundanpassad rörelse för att passa alla applikationer

MOVE SMARTER med IC™ ställdon

Vår integrerade styrenhet minskar installationstiden av ställdonen och ökar produktiviteten oavsett applikation.

Minska stilleståndstiden och öka produktiviteten

  • Tillgängliga data för enkel felsökning och schemalagt underhåll
  • Databaserade beslut för kontinuerliga förbättringar
Läs mer

Dra nytta av en enda leverantör

  • En kontaktpunkt som levererar alla komponenter
  • Beprövad LINAK lösning med full support
Läs mer

Spara tid med minskad komplexitet

  • Snabbare utveckling och kortare tid till marknad
  • Färre komponenter minskar risken för monteringsfel och funktionsfel
Läs mer

Kundanpassad rörelse för att passa alla applikationer

  • Ett urval av gränssnitt för sömlös integrering med din applikation
  • Flera funktioner för en rörelse som passar dina behov
Läs mer
LINAK IC Integrerad styrenhet logotyp
 

Ett LINAK® IC ställdon med inbyggd styrenhet minskar antalet externa komponenter och behovet av en tredjepartsleverantör av effektelektronik. Den erbjuder även ett omfattande utbud av gränssnitt och ger dig tillgång till produktivitetshöjande data – allt levererat av en enda leverantör du kan lita på. Genom att hjälpa dig med smartare steg i varje del av din applikationsprocess, från utveckling, installation och integration till kundanpassade rörelser och förbättrad produktivitet, tillför våra IC ställdon mervärde över hela linjen. Att välja ett IC ställdon från LINAK till ditt nästa projekt är på många sätt ett smart drag:

 

Smartare rörelse med minskad komplexitet

- för snabbare utveckling och produktion

Klockan i den cirkelformade pilen pekar moturs

Med våra IC ställdon kan du göra riktigt smarta rörelser som snabbar på din FoU-process och kortar tiden till marknaden. Eftersom ett IC ställdon eliminerar behovet av extern effektelektronik har du färre komponenter att installera. Detta minskar risken för monteringsfel och funktionsfel och påskyndar installationen. Det gör också att det elektriska ställdonet går snabbare att serva eller byta ut. Den minskade komplexiteten möjliggörs av en inbyggd H-brygga som styr ställdonets rörelse i båda riktningarna.

 
 

Smartare rörelse med flexibel integrering

- som passar alla användningsområden

Pilar som pekar uppåt och nedåt omgivna av ett kugghjul

Naturligtvis är ett IC ställdon inget utan gränssnitt. För att göra det enklare för dig har vi många olika industrigränssnitt tillgängliga för att underlätta din design- och integrationsprocess – till och med i komplexa system. De inbyggda gränssnitten gör det snabbare att nå den punkt där du skräddarsyr ställdonets rörelse för att uppfylla dina applikationsbehov – och det är enklare att förverkliga dess fulla potential genom att specificera mer än enkla linjära rörelser. Oavsett om dina applikationsbehov är grundläggande eller komplicerade så är det smartaste du kan göra att välja vårt IC ställdon.

 
 

Smartare rörelse med dataövervakning

- minimera driftstopp och öka produktiviteten

Vinklad pil som pekar uppåt och visar positiv utveckling

Få inbyggd datorkraft för att övervaka ditt elektriska ställdons hälsa och status från den integrerade styrenhetens givare. Detta gör att du kan felsöka snabbare och schemalägga underhåll för att minska stilleståndstiden. Genom givarnas värden kan ställdonet skyddas mot höga temperaturer, ökad strömförbrukning etc. vilket kan tyda på att åtgärder behövs. Ställdonet lagrar historiska användningsdata och baserat på dessa mönster kan du genomföra kontinuerliga förbättringar, göra applikationen smartare och optimera produktiviteten.

 
 

Smartare rörelse med en enda leverantör

- en helhetslösning du kan lita på

Kartong med bock

Med en leverantör som levererar hela lösningen för linjär rörelse kan du optimera din produktresa, från utveckling till framtida underhåll, med beprövad teknik som bygger på årtionden av erfarenhet. Med ett smart drag tar du kontroll över varje enskild process, från specifikation till slutanvändarnöjdhet. 

 
 

Smartare elektriska ställdon har fler kommunikationsmöjligheter

Våra IC ställdon erbjuder en rad olika industri och mobila gränssnitt, som ger dig möjlighet att enkelt integrera intelligent och tillförlitlig rörelse med befintliga styrsystem.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta