Kontakta oss här
 

OneConnect™ logga

Lås upp den digitala potentialen i din vårdverksamhet.

OneConnect™ – LINAK produkter

Se systemstatus direkt

Se statusinformation i realtid för närliggande enheter och identifiera snabbt system som behöver felsökning, rengöring, service eller har statusmeddelanden, så som låg batterinivå.

Så här fungerar det

OneConnect – skanningslista
 
 
OneConnect – Bluetooth-anslutning

Bluetooth® åtkomst till systemdata

Trådlös åtkomst till systemdata från närliggande enheter via Bluetooth, för att snabbt upptäcka användningshistorik, feedback-status och diagnostisera problem med systemet med hjälp av enkla felsökningsverktyg.

Så här fungerar det

 
 

Fjärråtkomst till systemdata

Fjärråtkomst till systemdata från fjärranslutna enheter via molnet för att läsa av användningshistorik, feedback-status och felsökning av system, oavsett var man är i världen, för att optimera den tekniska supportprocessen.

Så här fungerar det

OneConnect – fjärranslutning
 
 
OneConnect – hjälpinnehåll APP

Anpassa ditt hjälpinnehåll

OEM-tillverkare kan anpassa sitt eget hjälpinnehåll efter applikationen, från text och länkar till kontaktinformation, videor och manualer, direkt och dygnet runt via webbportalen som är tillgänglig från alla enheter med en webbläsare.

Så här fungerar det

 
 

Märk ditt företags estetik

OEM-tillverkare kan skräddarsy appen genom att anpassa den efter företagets estetik med hjälp av styrning av färg och logotyp, både för företagets logotyp och applikationens bild.

Så här fungerar det

OneConnect – estetisk framtidssäker app
 

 
OneConnect™ – grafik via portal

OneConnect portal

OEM-tillverkare kan anpassa appen, ge åtkomst till avancerade app-funktioner och tilldela roller och behörigheter för användare – direkt och dygnet runt via webbportalen, som är tillgänglig från alla enheter med en webbläsare.

 

 
 

 Läs mer om OneConnect
för dina LINAK produkter

 
 

Har du redan ett LINAK system med Bluetooth?

Ladda ner OneConnect™ appen

Apple Store Google Play

 

Se OneConnect-filmen:

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.