Kontakta oss här
OneConnect™ logga

ETT STEG FRAMÅT – med OneConnect™

OneConnect™ är din digitala lösning från LINAK. En app för dina kunder och servicetekniker, ett moln för datalagring, en portal där du hanterar allt. Välj en LINAK styrenhet med inbyggd Bluetooth så är du redo att ansluta till OneConnect.

Ett steg framåt med OneConnect™

Den nya OneConnect-plattformen innehåller alla digitala tjänster som rör LINAK ställdonssystem som används i sjukvårdsapplikationer. Med OneConnect-appen får servicetekniker och slutanvändare en översikt över viktig systemstatus och information från produkter med komponenter från LINAK.

Du kan förmedla ditt varumärke via appen OneConnect och kommunicera direkt med dina slutanvändare och förbättra deras produktupplevelse. OneConnect-portalen är din plats för hantering av funktioner och tjänster via OneConnect.

OneConnect-portalen är din plats för hantering av funktioner och tjänster via OneConnect.

Med OneConnect-appen kan tekniker söka efter och identifiera produkter som indikerar om att schemalagt underhåll, rengöring eller laddning krävs, vilket gör det möjligt att vidta lämpliga åtgärder mer effektivt. OneConnect gör att du kan ligga steget före och hjälpa dina kunder att uppfylla ökade krav på skötsel, säkerhet och effektivitet.

App med LINAK OneConnect™
 
 

Användarvänlig och kostnadsfri OneConnect™ app

OneConnect-appen är tillgänglig för gratis nedladdning i App Store® och Google Play™ store och upptäcker automatiskt produkter i närheten som är utrustade med ett LINAK® Bluetooth®-aktiverat system och visar aktuell status och anpassat innehåll som konfigurerats i OneConnect-portalen, vilket gör den till en mycket användarvänlig lösning. Dessa systemstatusar inkluderar en mängd kritisk systeminformation, som exempelvis låg batterinivå, systemfel och om det behövs service eller rengöring. Dessutom kan dessa statusar anpassas i programvara från LINAK för att passa din specifika applikation och miljö.

QR-kod som länkar till OneConnect i App StoreLadda ner på App Store®

QR-kod som länkar till OneConnect i GooglePlay StoreLadda ner på Google Play™

 
 

Rengöring krävs

Servicehjälp

 

Service krävs

Anpassa hjälpinnehållet

 
 

Säker och hanterad åtkomst till systeminformation

Använd OneConnect-portalen för att bjuda in tekniker att på ett säkert sätt komma åt systeminformation i dina applikationer. Felsök och identifiera grundorsaken till systemstatusinformation med detaljerade och säkra vyer över applikationens drift och status.

 

Gör OneConnect unikt för dig

OneConnect-portalen gör det möjligt att anpassa appinnehållet och kommunicera viktig information direkt till slutanvändarna. Använd portalen för att lägga till din logotyp, produktbilder och ge produktspecifik information som snabbguider, användarmanualer, instruktionsfilmer, kontaktinformation med mera.

 

Stationär dator och app med LINAK OneConnect™

 

OneConnect-plattformens fördelar för dig och dina kunder

  • En digital plattform för att förbättra kundernas upplevelse av dina produkter – användningsklar och flexibel för dina affärsprioriteringar
  • En kostnadsfri app med systemstatus i realtid – för effektivare åtgärder
  • Säker åtkomst för tekniker till detaljerad systeminformation – snabb och enkel felsökning eller underhåll utan behov av extra maskinvara
  • Anpassa appen med din egen varumärkesidentitet och innehåll – förbättra varumärkesigenkänningen och skapa enkel åtkomst till produktspecifik information

Öka värdet på din verksamhet och förbättra användarupplevelsen med OneConnect™.

Kontakta en LINAK representant för att ta reda på mer om fördelarna med OneConnect.

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.