Kontakta oss här
Detta är TECHLINE®

TECHLINE är ett segment inom LINAK med fokus på pålitliga och exakta rörelser utvecklade för att uppfylla kraven och specifikationerna även under de mest extrema förhållanden. LINAK har sedan 1980 utvecklat hållbara ställdonslösningar som klarar tunga och repetitiva rörelser i krävande miljöer. Detta utvecklas ofta till partnerskap med tillverkare inom lantbruk, jordbruk, entreprenad, energi, industriautomation och många andra områden.

Att ha ett nära samarbete med våra kunder är av yttersta vikt för att skapa individuella lösningar som bidrar till att förbättra deras produkter, och som säkerställer deras konkurrenskraft på marknaden. Det är denna filosofi som ligger till grund för det gedigna rykte som TECHLINE har som en seriös samarbetspartner med omfattande produkt- och applikationskunskap.

Varje komponent i en TECHLINE lösning testas omsorgsfullt innan den lanseras. LINAK R&D testcenter genomför rigorösa tester, som bland annat omfattar: vibration, stötar, dunsar, temperaturväxlingar, damm, kemikalier och vatten.

För LINAK handlar det om principer och integritet att leverera produkter som uppfyller lagstadgade krav och som innehar aktuella certifieringar.

Om du vill veta mer om våra tester kan du besöka LINAK R&D testcenter. Om du vill veta mer om specifika ställdonslösningar från TECHLINE, gå in på affärsområdet TECHLINE eller tillhörande applikationssidor.

För mer information om LINAK Group, gå in på www.linak.se/om.

Okrossbar play-icon

Okrossbar

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play play-icon

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play

Filer

TECHLINE product overview

Utforska det stora och kraftfulla utbudet av TECHLINE produkter. Utvecklade för hållbarhet, hårt arbete och krävande miljöer.

Production ergonomics

Förbättrad ergonomi bidrar till minskad muskeltrötthet och att undvika muskel- och skelettbesvär

LINAK test brochure

Varje enskild komponent i ett ställdon genomgår omfattande tester på LINAK testcenter. Läs mer i broschyren.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta