Kontakta oss här
Entreprenadmaskiner

Lösningar för entreprenadmaskiner

Med LINAK elektriska ställdon kan du nu erbjuda säkra huvlyftar och ergonomisk justering av steg, säten och styrning i entreprenadmaskiner.

Elektriska ställdon i entreprenadmaskiner

Hållbarhet och tillförlitlighet är viktiga parametrar när det gäller tunga entreprenadmaskiner. Material och applikationer måste kunna fungera felfritt under extremt svåra arbetsförhållanden, och personalens säkerhet har alltid högsta prioritet. Genom att använda beprövade och noggrant testade elektriska ställdonslösningar kommer du att kunna erbjuda:

  • Säkra och noggrant testade lösningar
  • Bättre ergonomi med intelligenta ställdon
  • En omkostnadseffektiv och underhållsfri lösning, som är enkel att installera

Oavsett om du behöver lyfta motorhuven på en stor hjullastare eller montera stora arbetsredskap, har säkerheten högsta prioritet. Tillsammans med förbättrad ergonomi är detta de viktigaste parametrarna för byggarbetarna. LINAK har flera årtiondens erfarenhet av att tillverka ställdonslösningar som kan uppfylla de moderna maskinernas behov. Detta hjälper kunderna att få konkurrensfördelar.

Öka säkerheten med beprövade och testade ställdon
Under åren har LINAK utvecklat många olika hållbarhetstester. Allt från extrema temperaturvariationer till stötar, vibrationer och strålningsmotstånd testas och alla ställdonsprodukter måste klara testerna innan de lanseras. Detta ökar driftsäkerheten på maskinerna, och säkerheten för byggarbetarna.

Få feedback och intelligent rörelse
LINAK ställdon är intelligenta. Det innebär att de tillhandahåller det befintliga styrsystemet med låsinformation, positionsdata och annan BUS-kommunikationsdata vilket gör det möjligt för föraren att övervaka och justera verktyg eller huvar från kontrollpanelen. Alla lösningar kan enkelt integreras med nästan alla styrsystem.

Installera underhållsfria kostnadseffektiva lösningar
Det finns inga slangar, pumpar eller kompressorer i en elektrisk ställdonslösning. Det innebär att alla potentiellt svaga punkter har eliminerats, vilket gör underhållet överflödigt och förhindrar eventuella oljeläckage. LINAK ställdon behöver bara en strömkabel och en datakabel som ansluts till motorstyrenheten. Denna kompakta lösning är mycket enkel att installera, och den låga strömförbrukningen bidrar till att förlänga de redan långa serviceintervallerna.

Okrossbar play-icon

Okrossbar

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play play-icon

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play

Filer

TECHLINE product overview

Utforska det stora och kraftfulla utbudet av TECHLINE produkter. Utvecklade för hållbarhet, hårt arbete och krävande miljöer.

Focus on construction

När det gäller prestanda i hårda och krävande miljöer klarar LINAK ställdon alla förhållanden, även för tunga entreprenadmaskiner.

LINAK test brochure

Varje enskild komponent i ett ställdon genomgår omfattande tester på LINAK testcenter. Läs mer i broschyren.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta