Kontakta oss här
Teknik & trend

Omfattande tester – lita på ditt industriställdon

Inom varje användningsområde är ställdonet bara en av många komponenter. På LINAK vet vi att detta är av yttersta vikt för dig och för dina kunder. Inget ställdon lämnar vår produktionsanläggning utan att ha genomgått en fullständig funktionstest. Därför kan du lita på ställdon från LINAK.

Tester – TECHLINE Tech & trends

LINAK® ställdon som används i industriapplikationer måste alltid fungera perfekt. För att säkerställa detta genomgår ställdonen rigorösa och krävande tester. Detta är din garanti för att lösningar med LINAK elektriska ställdonssystem kommer att fungera i många år framöver.

 

Prestandatester – vibrationer och stötar
Detta är ett viktigt test eftersom det säkerställer att ställdonet kan fungera effektivt även vid konstanta vibrationer i off-highway applikationer och i andra typer av applikationer.

På LINAK testar vi alltid mer än vad kraven anger för att kunna säkerställa hög produktkvalitet och tillförlitlighet.

 
 

Prestandatester – mekanisk hållbarhet
Att testa ett ställdons mekaniska hållbarhet säkerställer att du kan lita på att ditt ställdon fungerar som det ska under hela livslängden. Alla ställdon, oavsett storlek och modell, genomgår hållbarhetstester. Vårt mål är att alltid uppnå så många cykler som möjligt.

 
 

Klimattester – inträngningsskydd (IP)
Det är av yttersta vikt att LINAK industriställdon kan motstå och fungera optimalt i de miljöer där de används och utsätts för vatten, damm och i vissa fall högtryckstvättning vid höga temperaturer. Det är därför som vi testar IP-nivåer.

 
 

Klimattester – salt och kemikalier
För att säkerställa bästa livslängd för industriställdon som används i frätande miljöer utsätter vi ställdonen för krävande tester med salt och kemikalier i fuktiga miljöer – en kombination som verkligen sätter ställdonet på prov.

 
 
Klimattester – temperatur och fuktighet

Klimattester – temperatur och fuktighet
Genom att testa i miljöer med växlande temperaturer och fuktighet garanteras att ställdonet har tillförlitlig prestanda under mycket krävande klimatförhållanden. Dessutom används speciella testmönster som dopptest för att täcka in alla krävande applikationer i testplanen.

 
 
Elektromagnetisk kompatibilitet – EMC

Elektromagnetisk kompatibilitet – EMC
LINAK industriställdon testas för elektromagnetisk kompatibilitet i enlighet med flera olika branschstandarder. Detta görs för att säkerställa ställdonets immunitet mot elektromagnetiska störningar och för att styrka att den avgivna strålningen från ställdonet inte påverkar industrimaskinen.

 
 

För en komplett testöversikt för specifika industriställdon hänvisar vi till det aktuella ställdonets säkerhetsdatablad eller den mer generella TECHLINE broschyren över testprogram.


LINAK Actuator Academy™

Actuator Academy™
Utforska vad det är som gör ställdon till det perfekta valet för användning i industrimaskiner och fördjupa dig i den bakomliggande tekniken.

Välkommen till LINAK Actuator Academy™.

 
Test av inträngningsskydd för elektriska ställdon för industrianvändning play-icon

Test av inträngningsskydd för elektriska ställdon för industrianvändning

Salt och kemikalietester av elektriska ställdon för industrianvändning play-icon

Salt och kemikalietester av elektriska ställdon för industrianvändning

Stöttestning av elektriska ställdon för industrianvändning play-icon

Stöttestning av elektriska ställdon för industrianvändning

Mekanisk hållbarhetstest av elektriska ställdon för industrianvändning play-icon

Mekanisk hållbarhetstest av elektriska ställdon för industrianvändning

Okrossbar play-icon

Okrossbar

Filer

LINAK test brochure

Varje enskild komponent i ett ställdon genomgår omfattande tester på LINAK testcenter. Läs mer i broschyren.

TECHLINE product overview

Utforska det stora och kraftfulla utbudet av TECHLINE produkter. Utvecklade för hållbarhet, hårt arbete och krävande miljöer.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.