Kontakta oss här
Fordon

Mobila anpassningar

Mobila anpassningar

Ställdonslösningar för mobila anpassningar

Antalet äldre med behov av specialtransporter ökar. Det har lett till ett ökat fokus på utveckling och anpassning av mobila fordon för människor med funktionshinder. Hissar, dörrar, bakluckor och ramper måste vara extremt enkla att använda, flexibla, hållbara och framförallt, säkra att använda. LINAK ställdon erbjuder OEM-producenterna många attraktiva fördelar:

  • Ställdonen har låg energiförbrukning, är enkla att integrera och är säkra att använda
  • Underhållsfria lösningar som är enkla att installera.
  • Robusta produkter som har testats för att klara hårda förhållanden

Många saker är svårare att utföra om du har en funktionsnedsättning. I en bil måste enkla applikationer fjärrstyras från förarsätet, och det kan vara besvärligt bara att komma i bilen och att komma ur bilen. LINAK tillverkar ställdonslösningar som ger er möjlighet att erbjuda skjutdörrar, sätesjustering, rattjustering, justering av paneler, samt fjärrstyrning av bakluckor, rullstolsramper och specialhissar.

Högre säkerhet med driftsäkra ställdon
LINAK ställdon är intelligenta och integreras enkelt med de flesta styrsystem. Med kontinuerlig feedback kan föraren övervaka och justera rörelser utom synhåll. Den kompakta designen och 12 eller 24 V DC strömförsörjning gör det ännu enklare att integrera elektriska ställdon.

Välj en underhållsfri lösning
Till skillnad från hydraul- och pneumatiksystem har elektriska ställdon inga slangar, pumpar eller kompressorer. Det eliminerar risken för oljeläckage och behovet av regelbundet underhåll. LINAK lösningar kräver endast en strömkabel och en datakabel för att ansluta ställdonen till en styrbox, vilket gör det mycket enklare att installera hela systemet.

Testade och godkända produkter
Alla LINAK produkter genomgår noggranna tester för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd. Högt IP (International Protection) innebär förbättrat motstånd mot hårda miljöförhållanden som ställdonen ibland ställs inför.
Läs mer
Linjärt ställdon LA25
Okrossbar play-icon

Okrossbar

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer play-icon

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer

Filer

Focus on vehicles and mobility

LINAK erbjuder ett stort produktutbud av lågspänningsställdon för alla typer av rörelser för bilutrustning avsedd för handikappade personer. I broschyren kan du läsa mer om vad som gör LINAK till den perfekta samarbetspartnern när det gäller denna applikation.

TECHLINE product overview

Utforska det stora och kraftfulla utbudet av TECHLINE produkter. Utvecklade för hållbarhet, hårt arbete och krävande miljöer.

LINAK test brochure

Varje enskild komponent i ett ställdon genomgår omfattande tester på LINAK testcenter. Läs mer i broschyren.

Lösningar för fordon

LINAK ställdon gör det möjligt för föraren att öppna bakluckor, sänka ner ramper och steg, och justera speglarna på fordonen på ett säkert sätt.

Läs mer

Videos relaterade till mobila anpassningar

Läs mer om elektrisk ställdonsteknik som används i fordon för handikappade förare och passagerare. Titta på våra videos och få inspiration.

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer play-icon

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play play-icon

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta