Kontakta oss här
Fordon

Lösningar för fordon

LINAK ställdon gör det möjligt för föraren att öppna bakluckor, sänka ner ramper och steg, och justera speglarna på fordonen på ett säkert sätt.

Ställdonslösningar för fordon

Trenden mot mer automation av säkerhets- och prestandaförbättrande funktioner på fordon ökar globalt. Som exempel kan nämnas att behovet av handikappfordon kommer att öka i takt med den åldrande befolkningen. LINAK ställdon kan hjälpa OEM-tillverkarna att bli mer konkurrenskraftiga på den tuffa marknaden genom att erbjuda flera attraktiva fördelar:

  • Starka och driftsäkra ställdon som har genomgått omfattande tester
  • Kompakta och underhållsfria lösningar som är enkla att installera
  • Intelligenta och hållbara system till fördelaktiga priser 

Flexibilitet, hållbarhet och pris kommer att vara viktiga konkurrensparametrar för OEM-tillverkare av fordon globalt. Elektriska ställdon måste vara tillräckligt flexibla för att passa i alla fordon – även i de dyraste handikappfordonen. Samtidigt efterfrågar kunderna minimal CO₂-utsläpp och låga priser. LINAK ställdon hjälper föraren att öppna bakluckan med fjärrkontroll eller sänka ner rullstolsrampen på fordonet.

Testade att klara mycket krävande förhållanden
Eftersom fordonen utsätts för alla typer av väderförhållanden, så gör också de monterade ställdonen det. Produkterna från LINAK genomgår omfattande hållbarhetstester så att de ska klara att arbeta oavbrutet genom isande kyla, heta somrar och hällande regn.

Underhållsfria lösningar som är enkla att installera
Av uppenbara anledningar behöver inte elektriska ställdonslösningar några slangar, pumpar eller kompressorer. Det enda du behöver är en strömkabel och en datakabel som ansluts till styrenheten. Det gör dem mycket enkla att installera, och alla svaga punkter som vanligtvis kräver frekvent underhåll av specialister elimineras.

Intelligent hållbarhet som är enkel att integrera
LINAK elektriska ställdon är intelligenta och ger återkoppling till nästan alla styrsystem. Det gör det enkelt för föraren att övervaka och fjärrstyra dem. Ställdonen körs på lågspänning och standbyförbrukningen är nästan noll, vilket innebär att de är mycket hållbarare än andra typer av system och mycket säkrare att arbeta med.

Okrossbar play-icon

Okrossbar

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer play-icon

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer

Filer

Focus on vehicles and mobility

LINAK erbjuder ett stort produktutbud av lågspänningsställdon för alla typer av rörelser för bilutrustning avsedd för handikappade personer. I broschyren kan du läsa mer om vad som gör LINAK till den perfekta samarbetspartnern när det gäller denna applikation.

TECHLINE product overview

Utforska det stora och kraftfulla utbudet av TECHLINE produkter. Utvecklade för hållbarhet, hårt arbete och krävande miljöer.

LINAK test brochure

Varje enskild komponent i ett ställdon genomgår omfattande tester på LINAK testcenter. Läs mer i broschyren.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta