Kontakta oss här
 

LINAK Communication Interface

Frigör den digitala potentialen i dina produkter till vårdsektorn.

LCi på kontorsbord och LINAK produkter

Bluetooth® eller trådbunden kommunikation

LCi är ett kommunikationsprotokoll som gör det möjligt för OEM'er att skapa mjukvara som kan kommunicera med LINAK styrenheter via ett trådbundet (UART) eller trådlöst (Bluetooth) gränssnitt

LCi används i LINAK styrenhet
 
 
LCi används i LINAK styrenhet

Hämta systemdata i realtid från LINAK system

Hämta in systeminformation för att snabbt identifiera som behöver felsökning, rengöring eller servas, eller få statusmeddelanden, som t.ex. låg batterispänning eller status på ett specifikt ställdon. Parkoppla systemet  med Bluetooth vilket ger auktoriserade användare möjligheten att läsa ut användarhistorik, ställdonsstatus med mera.

 
 

Skicka kommandon till LINAK system

LCi möjliggör för OEM'er att ta fram egna systemkommandon, vilket möjliggör ett mer anpassningsbart system med enklare styrning av ställdon än någonsin tidigare  Skräddarsy ditt gränssnitt, designat av ditt team.

LCi används i LINAK styrenhet
 
 
LCi bild

Fullständig kontroll över UI och funktioner

Eftersom LCi helt enkelt skapar ramverket för kommunikationen med LINAK styrenheter får OEM-tillverkarna full kontroll över sina integrationsmöjligheter, så de kan utveckla exakt det verktyg eller den produkt som passar deras verksamhet bäst.

 
 

Ingår i ett OneConnect-abonnemang

Eftersom OneConnect är baserat på LCi- standarden och kommunicerar med denna teknik, kombineras både OneConnect och LCi- access i ett abonnemang.

Läs mer om OneConnect

LCi mobilapp
 

 

Exempel på användning för LCi

  • Utveckla en muskelrehabiliteringsenhet för att kommunicera patientens framsteg från en databas, för att begränsa rörelseomfång för en kroppsdel under behandling.
  • Utveckling av ett användaranpassat gränssnitt med pekskärm som visar systemets batterinivå, patientens vikt med hjälp av ett vågsystem och gör det möjligtatt flytta olika komponenter i systemet.
  • Överföra status (service krävs, låg batterinivå, systemfel, underhåll krävs, säkerhetsstatus) för alla vårdssängar på en behandlingsplats till en databas via en Bluetooth-router.
 

Anteckning: LCi är ett utvecklingskit som kräver betydande programmeringskunskaper och en gedigen förståelse för UART- eller Bluetooth-kommunikation och passar kanske inte för alla OEM. Klicka på ”Läs mer” för att kontakta vårt team så diskuterar vi gärna ditt projekt i detalj. LCi är kompatibel över Bluetooth med COL50, CO71, CO61 (valda versioner), CA63 och CO53 (valda versioner) eller via trådbunden anslutning med COL50, CO71, CO61, CO53 och CO65.

 

 Ta reda på mer om OneConnect
för dina LINAK produkter

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta