Kontakta oss här
 

LINAK Communication Interface

Frigör den digitala potentialen i din vårdverksamhet.

LCi på kontorsbord och LINAK produkter

Bluetooth® eller trådbunden kommunikation

LCi är ett kommunikationsprotokoll som gör det möjligt för OEM'er att både inhämta och skicka information till till LINAK styrenheter via ett trådbundet (UART) eller trådlöst (Bluetooth) gränssnitt

LCi används i LINAK styrenhet
 
 
LCi används i LINAK styrenhet

Hämta in systemdata i realtid från LINAK system

Hämta in information om systemstatus för att snabbt hitta system som behöver felsökas, rengöras, servas, eller få statusmeddelanden, som t.ex. låg batterinivå eller parkoppla Bluetooth, så att behöriga användare kan läsa användarhistorik, ställdonsstatus med mera.

 
 

Skicka kommandon till LINAK system

LCi gör det även möjligt för OEM'er att ta fram egna systemkommandon, vilket möjliggör mer anpassningsbar styrning av ställdon än någonsin tidigare  allt från ett skräddarsytt gränssnitt designat av ditt team.

LCi används i LINAK styrenhet
 
 
LCi bild

Fullständig kontroll över UI och funktioner

Eftersom LCi bara är kommunikationsramverket med LINAK styrenheter har OEM-tillverkarna full kontroll över sina integrationsmöjligheter, så de kan utveckla exakt det verktyg eller den produkt som passar deras verksamhet bäst.

 
 

Ingår i ett OneConnect-abonnemang

Eftersom OneConnect är baserat på LCi- standarden och kommunicerar med denna teknik, kombineras både OneConnect och LCi i ett abonnemang.

Läs mer om OneConnect

LCi mobilapp
 

 

Exempel på användning för LCi

  • Utveckla en muskelrehabiliteringsenhet för att kommunicera patientens framsteg från en databas, för att begränsa kroppsdelars rörelseomfång under behandling.
  • Utveckling av ett anpassat pekskärmsgränssnitt som visar systemets batterinivå, patientens vikt från ett vågsystem och möjliggör rörelser för olika delar i systemet.
  • Överföra status (servicebehov, låg batterieffekt, systemfel, rengöringsbehov, säker status) för alla sjukvårdssängar på en vårdinrättning till en databas via en Bluetooth-router.
 

Anteckning: LCi är ett utvecklingskit som kräver betydande programmeringskunskaper och en gedigen förståelse för UART- eller Bluetooth-kommunikation och passar kanske inte för alla OEM. Klicka på ”Läs mer” för att kontakta vårt team så diskuterar vi gärna ditt projekt i detalj. LCi är kompatibel över Bluetooth med COL50, CO71, CO61 (valda versioner), CA63 och CO53 (valda versioner) eller via trådbunden MDI-anslutning med COL50, CO71, CO61, CO53 och CO65.

 

 Läs mer om OneConnect
för dina LINAK produkter

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.