Kontakta oss här
Marin

Ställdonslösningar för yachter

LINAK ställdon hjälper yachtägare att styra allt från takfönster, motordrivna luckor och att justera säten och badplattformar.

Yachter

Mångsidiga ställdonslösningar för fritidsbåtar

Yachtägare världen över vill ha tillförlitliga justeringslösningar för att öka komforten och allmänt njuta av livet och kunna utnyttja sin yacht fullt ut – till havs såväl som förtöjd i hamnen. Mångsidiga ställdon kan göra det möjligt. Men det krävs två viktiga saker: Lösningar måste vara enkla att integrera i båtens design och de måste klara de hårda förhållandena till havs. Med LINAK ombord får du: 

  • Komfort genom mångsidiga lösningar som är enkla att implementera
  • En kunnig leverantör som är lätt att nå
  • Hållbara produkter som man kan ta med till sjöss

Under de senaste decennierna har LINAK utvecklat och testat elektriska ställdon för tuffa jobb och lyckats ta fram lösningar för många krävande applikationer utomhus. Vi har inte bara gjort dem enkla att integrera, utan vi erbjuder även support under hela implementeringsprocessen. För marina applikationer har blandningen mellan ett intensivt fokus på hållbarhet, komfort och maximalt utnyttjande av utrymmet, gjort LINAK® till det idealiska valet – såväl utomhus som under däck.

 

Design med mångsidiga lösningar som är enkla att integrera
Att njuta av livet ombord på en yacht handlar om att göra det enkelt, praktiskt och bekvämt. Till och med den minsta automatiska lösningen kan förbättra upplevelsen av din båt. Oavsett om det handlar om att det är enkelt att förvandla soffan till en solstol eller komforten och utrymmesbesparingen att justera bord, stolar eller en TV. LINAK ställdon erbjuder jämna rörelser som är enkla att kontrollera.

Välj en global partner med lång erfarenhet
Med mer än 30 års kunskap och global närvaro är LINAK redo att hjälpa dig att hitta rätt automationslösningar för din yacht. Vi är redo att erbjuda kunskap och alternativ redan under designfasen och göra den elektriska justeringen till en integrerad del av båtens design. 

Använd hållbara ställdon för utomhusapplikationer
LINAK elektriska ställdon har testats noga för att säkerställa att de fungerar på ett tillförlitligt sätt i det salta och obarmhärtiga klimatet till havs. Efter att ha klarat ett 500-timmars saltspraytest och en genomgående hög IP-klassning klarar våra lösningar jobbet – trots vind, vatten, salt och sol. Vi anser faktiskt att våra ställdon för marina applikationer är underhållsfria.

Läs mer
Linjärt ställdon LA14
Okrossbar play-icon

Okrossbar

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer play-icon

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer

Filer

Focus on marine

Oavsett vilken typ av båt du har så kan LINAK hjälpa till med nästan alla typer av rörelser med hjälp av ställdon, pelare och kontroller.

LINAK test brochure

Varje enskild komponent i ett ställdon genomgår omfattande tester på LINAK testcenter. Läs mer i broschyren.

TECHLINE product overview

Utforska det stora och kraftfulla utbudet av TECHLINE produkter. Utvecklade för hållbarhet, hårt arbete och krävande miljöer.

Marina applikationssystem

LINAK elektriska ställdonslösningar används till robust och driftsäker styrning av allt från luckor och takfönster till sängar och badplattformar för segelfartyg.

Läs mer

Videos relaterat till yachter

Läs mer om elektrisk ställdonsteknik som används i yachter. Titta på våra videos och få inspiration.

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer play-icon

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play play-icon

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta