Kontakta oss här
Solavskärmning

Pergolor på byggnader

LINAK elektriska ställdon bidrar till att skapa justerbara och automatiskt styrda solskydd för dig och dina gäster, på uteplatsen eller på caféet.

Pergolor

Ställdonslösningar för pergolor

I takt med att arbetsbelastningen ökar och att det krävs maximal effektivitet vad gäller arbetet, så ställs högre krav på kvalitet och avkoppling på fritiden. Genom att använda elektriska linjära ställdon för justering av din pergola och för att skapa skugga, får du även flera andra fördelar:

  • Ren och miljövänlig
  • Enkel installation och underhållsfritt
  • Testade för att klara krävande väderlek

Oavsett om du arbetar på uteplatsen eller njuter av din ledighet så skapar möjligheten att anpassa pergolan för att få skugga eller skydd från en regnskur mervärde i din utomhusmiljö. LINAK ställdonssystem bidrar till den perfekta pergolalösningen både i hemmiljö eller på restaurangens uteservering.

Tänk grönt och låg energi
Elektriska ställdon släpper inte ut olja eller avgaser. Tack vare den tysta driften kommer troligtvis inte gästerna att märka av ställdonen. LINAK ställdon har låg energiförbrukning och ger därmed minsta möjliga CO₂-avtryck.

Luta dig tillbaka och njut, utan att fundera över underhållet
En helt elektrisk lösning har inga slangar, pumpar eller kompressorer. Du slipper utföra underhåll och det är extra praktiskt eftersom ställdon ofta är placerade på svåråtkomliga platser. LINAK ställdon behöver bara ström och en datakabel som ansluter ställdonen till styrsystemet. Det är allt! Detta ger mycket enkel installation och de passar i nästan alla typer av solskydd – både automatiska och fjärrstyrda.

Njut av många års hållbarhet
Alla ställdon från LINAK genomgår noggranna tester för att garantera hållbarheten. Detta ger lång livslängd och tillförlitlig prestanda oavsett väder och vind. Den låga spänningen innebär att lösningar som använder ställdon från LINAK är säkrare, både för teknikerna och gästerna som njuter av skuggan under pergolan.

Läs mer
Bluetooth systemlösning

Filer

Focus on pergolas

Pergola ger skugga när solen står högt. Läs mer om hur systemlösningar från LINAK ger snabb och enkel styrning av pergola solskyddssystem.

Focus on building louvres

Genom att integrera jalusier i en byggnad kan man enkelt reglera ljus- och värmeinsläppet för att skapa bättre inomhusklimat och få bättre energiklass.

TECHLINE product overview

Utforska det stora och kraftfulla utbudet av TECHLINE produkter. Utvecklade för hållbarhet, hårt arbete och krävande miljöer.

LINAK test brochure

Varje enskild komponent i ett ställdon genomgår omfattande tester på LINAK testcenter. Läs mer i broschyren.

Lösningar för solavskärmning

LINAK ställdon bidrar till att sänka energiförbrukningen och optimerar regleringen av inomhusklimatet i byggnader genom att justera pergolor och jalusier.

Läs mer

Videos relaterade till pergolor

Läs mer om elektrisk ställdonsteknik som används i pergolor. Titta på våra videos och få inspiration.

Okrossbar play-icon

Okrossbar

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play play-icon

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta