Kontakta oss här
System

LINAK Desk Frame 1 – den flexibla stativlösningen för alla kontor

Desk Frame 1 (DF1) är ett flexibelt stativkoncept från LINAK. Du kan använda de flesta av produkterna i DESKLINE sortimentet för att skapa ett helt eget och unikt sitt/ståbord. Alternativen är nästan oändliga. Den flexibla lösningen Desk Frame 1 ger OEM, kontorsbordstillverkare och designers ett snabbt och enkelt sätt att implementera kontorsbordslösningen för både hem och kontor – för alla företag, små som stora. Lägga bara till den bordsskiva du önskar.

LINAK® Desk Frame 1 komplett stativlösning som består av tre kundanpassningsbara förpaketerade lådor

Desk Frame 1 (DF1) är det flexibla sättet att skapa individuella kompletta stativlösningar som en förpaketerad lösning. Detta LINAK koncept gör att du kan blanda och matcha produkter ur nästan hela DESKLINE® sortimentet. Välj och kombinera LINAK Kick & Click™ toppram, DESKLIFT™ SetPack (med två lyftpelare, styrenhet, bordspanel och kablar) och en sats DESKLIFT™ Feet. Du behöver bara komplettera med din bordsskiva.

Desk Frame 1 Kick & Click

Frame – Kick & Click™
Med Kick & Click™ toppram går det snabbt och är enkelt att montera lyftpelare i en bordsskiva. Det behövs ingen verktygslåda, skruvar eller muttrar – toppstativet monteras enkelt med ”kick & click”. Det finns i flera olika versioner och stolekar: Fast (för skrivbord upp till 120 cm), Justerbar Compact (för skrivbord mellan 100 och 120 cm), Justerbar Standard  (för kontorsbord mellan 140 och 200 cm) eller Bas (för flexibel bordsbredd).

 
Desk Frame 1 SetPack

Ben – DL SetPack
Med DESKLIFT™ SetPack (DL SetPack) får du ett paket som innehåller alla elektriska komponenter som behövs – två lyftpelare, en bordspanel, en styrenhet och nödvändiga kablar. I stort sett allt som behövs för att justera bordssystemet, plus kompromisslös designfrihet eftersom varje del finns i olika versioner, som exempelvis rund, fyrkantig eller rektangulär pelarprofil, 2- eller 3-stegs pelare som normal eller upp och nervänd version. Välj en av de tre standardfärgerna och matcha med den bordspanel du önskar – alternativen är nästan oändliga.

 
Desk Frame 1 Feet

Fötter – DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL fötter) är det övergripande namnet på olika fötter till höj- och sänkbara bord. Finns i två standardlängder och olika bredder och passar till flera olika lyftpelarprofiler från LINAK®. Du kan dessutom välja mellan två olika monteringslösningar – toppmonterat eller försänkt montering.

 

LINAK® är en one-stop-shop

DF1 är ett koncept som verkligen kompletterar ett redan välfyllt produktutbud i elektriska system till höj- och sänkbara kontorsmöbler. LINAK produktsortiment omfattar mycket avancerade kontorsbord och arbetsstationer med Anti-Collision lösningar, som Desk Sensor 1 och PIEZO™ , samt energibesparande och miljövänliga kontorsbord med systemelement som har ZERO™ teknik och som är PVC-Free™.
 

Vi finns där för dig

Med LINAK som samarbetspartner får du support i världsklass och branschledande kvalitet. Med 30 lokala försäljningskontor förstår vi din marknad och kan dela med oss av erfarenheter baserat på vår globala erfarenhet som hjälper ditt företag att förbli konkurrenskraftigt. Kontakta ditt lokala LINAK kontor.

 

 
Lämna inte ergonomin kvar på kontoret

Lämna inte ergonomin kvar på kontoret!
I vår nya normala värld har många av oss bytt ut skrivbordet på kontoret mot köksbordet. Och även om den globala situationen gör att vi snart kan vara tillbaka på kontoret, är nog någon form av arbete från hemmet här för att stanna. Dr. Mark Benden och Martha Parker från Texas A&M Universitys Ergo Center har massor av tips och tricks för att tackla utmaningarna med att arbeta hemifrån, nu och inom den närmaste framtiden.
Läs mer...

 

Lansering av Desk Frame 1 play-icon

Lansering av Desk Frame 1

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord play-icon

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Desk Frame 1 broschyr

Utforska hela stativkonceptet ”Desk Frame 1” från LINAK – allt du behöver för att bygga ett sitt/ståbord. Konceptet består av tre set: Kick & Click™ toppram, DL SetPack (bestående av lyftpelare, bordspanel, styrenhet och kablar) och DLFeet.

MOVE – Därför förbättrar sitt/ståbord arbetsmiljön

Minska risken för sjukfrånvaro och skapa en modern kontorsmiljö med elektriska sitt/ståbord. En attraktiv investering både för arbetsgivare och anställda.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta