System

LINAK Desk Frame 1 – den flexibla stativlösningen

Desk Frame 1 är ett flexibelt stativkoncept från LINAK®. Du kan använda de flesta av produkterna i DESKLINE sortimentet för att skapa ett helt eget och unikt kontorsbord. Alternativen är nästan oändliga.

Desk Frame 1 (DF1) är det flexibla sättet att skapa individuella kompletta stativlösningar som en förpaketerad lösning. Detta LINAK koncept gör att du kan blanda och matcha produkter ur nästan hela DESKLINE® sortimentet. Välj och kombinera LINAK Kick & Click™ toppram, DESKLIFT™ SetPack (med två lyftpelare, styrenhet, bordspanel och kablar) och en sats DESKLIFT™ Feet. Du behöver bara komplettera med din bordsskiva.

Desk frame 1 Kick & Click

Frame - Kick & Click™
Med Kick & Click™ toppram går det snabbt och enkelt att montera lyftpelare i en bordsskiva. Det behövs ingen verktygslåda, skruvar eller muttrar – toppstativet monteras enkelt med ”kick & click”. Det finns i tre olika versioner: Fast (för kontrosbord upp till 120 cm), justerbar (för kontorsbord mellan 140–200 cm) eller bas (för flexibel bordsbredd).

 
Desk Frame 1 Setpack

Ben – DL SetPack
Med DESKLIFT™ SetPack (DL SetPack) får du ett paket som innehåller alla elektriska komponenter som behövs – två lyftpelare, en bordspanel, en styrenhet och nödvändiga kablar. I stort sett allt som behövs för att justera bordssystemet, plus kompromisslös designfrihet eftersom varje del finns i olika versioner, som exempelvis rund, fyrkantig eller rektangulär pelarprofil, 2- eller 3-stegspelare som normal eller upp och nervänd version. Välj en av de tre standardfärgerna och matcha med den bordspanel du önskar – alternativen är nästan oändliga.

 
Desk frame 1 Feet

Fötter – DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL Feet) är det övergripande namnet på olika fötter till höj- och sänkbara bord. Finns i två standardlängder och olika bredder och passar till flera olika lyftpelarprofiler från LINAK®. Du kan dessutom välja mellan två olika monteringslösningar – toppmonterat eller försänkt montering.

 

LINAK® är en one-stop-shop
DF1 är ett koncept som verkligen kompletterar ett redan välfyllt produktutbud i elektriska system till höj- och sänkbara kontorsmöbler. LINAK produktsortiment omfattar mycket avancerade kontorsbord och arbetsstationer med Anti-Collision lösningar, som Desk Sensor 1 och PIEZO™ , samt energibesparande och miljövänliga kontorsbord med systemelement som har ZERO™ teknik och som är PVC-Free™ .

Lansering av Desk Frame 1 play-icon

Lansering av Desk Frame 1

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord play-icon

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Desk Frame 1 broschyr

Utforska hela stativkonceptet ”Desk Frame 1” från LINAK – allt du behöver för att bygga ett sitt/ståbord. Konceptet består av tre set: Kick & Click™ toppram, DL SetPack (bestående av lyftpelare, bordspanel, styrenhet och kablar) och DLFeet.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.