Kontakta oss här
Teknik & trend

Så här fungerar ZERO™ standby tekniken

LINAK ZERO™ är en teknik som används i höj- och sänkbara kontorsbord, arbetsstationer och kök som ser till att strömförbrukningen i standbyläge hålls nere till <0,1 W – vilket sänker utsläppen av CO₂ till absolut lägsta möjliga nivå.

ZERO™ teknik – Tech & trends
Den ökade medvetenheten om klimatförändringarnas påverkan har gett ett ökat fokus på de CO₂-utsläpp som orsakas av strömförbrukning av elektrisk utrustning i standby. 

Därför har LINAK utvecklat ZERO™ tekniken som används i de flesta styrenheter och som sätter ny standard för vad som anses vara skälig strömförbrukning i standby för exempelvis kontorsbord.

Gör skillnad och gör något för klimatet
För att ett skrivbord eller en arbetsstation ska kunna höjas eller sänkas direkt vid en knapptryckning, måste den elektriska utrustningen vara i ”standbyläge” hela tiden Med ZERO™ tekniken är det möjligt att reducera den normala strömförbrukningen i standby till max 0,1 W. Alla styrenheter till kontorsbord, arbetsstationer, kök, diskar och mediastativ har ZERO™ som standard.

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta