Kontakta oss här
Kök

Köksförvaring

LINAK ställdon används till att höja och sänka hyllmoduler i multifunktionella köksöar.

Kök – förvaring

Smart köksförvaring med ställdonslösningar

I det moderna hemmet förenas vardagsrummet och köket. Man vill kunna umgås när man lagar mat och detta innebär att köksdesigners måste tänka i nya banor och skapa flexibla lösningar. Viktiga faktorer är funktionalitet och att utnyttja alla utrymmen. LINAK ställdon och pelarsystem hjälper dig att skapa smarta förvaringslösningar i köket och bidrar dessutom med flera andra fördelar.

  • Enkel integration i den generella designen
  • Driftsäkra och eleganta system som skapar unika lösningar
  • En global partner med många års erfarenhet

Smart heminredning innebär att varje kvadratmeter ska utnyttjas. Optimalt platsutnyttjande i köket är en del av den nya trenden. Ett av de nya koncepten är praktiska lösningar till att dölja saker som inte används så ofta, t ex hyllor som sänks ner i köksön. Oavsett hur idén ser ut så spelar LINAK elektriska ställdonssystem en viktig roll i det ”smarta hemmet” och kan hjälpa till att dra nytta av outnyttjade förvaringsutrymmen i köket.

Rörliga hyllsystem i elegant design
LINAK produkternas kompakta design gör det enkelt att integrera dem i dina lösningar utan att förstöra kökets enkla designkoncept. Vårt stora produktutbud ger dig möjlighet att skapa lösningar för alla idéer, önskemål eller behov.

Noggrant testade ställdon och pelare för unika lösningar
Alla produkter genomgår noggranna tester innan de levereras ut från fabrik. Detta ger dig möjlighet att erbjuda justerbara applikationer med lång livslängd och minimalt underhållsbehov. Driftsäkra, jämna och tysta rörelser och intuitiv styrning skapar eleganta och unika förvaringslösningar till köket.

En global partner med stor erfarenhet
Under mer än 30 år har LINAK arbetat med att utveckla och producera elektriska ställdonssystem. Med dotterbolag över hela världen och automatiserad produktion i Europa, Asien och USA kan vi bistå med omfattande marknadskännedom och vi är alltid måna om att lyssna på era behov.

Läs mer
System till köksförvaring

Filer

Focus on kitchens

Ta ditt kök till en ny nivå. Endast fantasin sätter gränser för hur elektriska rörelser kan förbättra morgondagens kök.

Skapar rörelse i köket

Det är viktigt med en hälsosam arbetsställning i allt vi gör, oavsett om vi är på arbetet eller hemma. Därför har LINAK utvecklat Baselift för höj- och sänkbara köksapplikationer.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Lösningar för kök

LINAK ställdonssystem används till höjdjustering av arbetsytor och bord och reglering av fläktar och hyllor i moderna kök.

Läs mer

System för köksmoduler

Efterfrågan på optimerade köksmoduler i det moderna köket kräver innovativa lösningar. LINAK erbjuder flera innovativa systemlösningar när det gäller höj- och sänkbara köksapplikationer. Systemen bygger på tysta inline pelare, pelare med motorhus, eller inbyggda ställdon.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta