Kontakta oss här
Kök

Lösningar för kök

LINAK ställdonssystem används till höjdjustering av arbetsytor och bord och reglering av fläktar och hyllor i moderna kök.

Skapa ett modernt kök med ställdonslösningar

Moderna kök har en tendens att bli öppnare och en integrerad del av vardagsrummet eller matrummet i moderna bostäder. Denna trend kräver flexibla funktioner. Flexibla justeringsmöjligheter efterfrågas, och med de rätta produkterna i sortimentet kan du verkligen särskilja dig som tillverkare. Att använda LINAK ställdon i köksinredningen ger många fördelar.

  • Designvänliga system som är enkla att installera och styra
  • Ljudlösa ställdon och styrenheter med låg energiförbrukning
  • Global samarbetspartner med lång erfarenhet

Möbler med inbyggd höjdjustering är en växande trend och används redan på många ställen i inredning av arbetaplatser. På samma sätt ser vi en stigande tendens till att bygga in justeringsmöjligheter i köksinredning. Detta gör det inte bara möjligt för familjemedlemmar som är olika långa att arbeta i köket utan ger även förbättrad ergonomi för de enskilda personerna eftersom olika uppgifter kräver olika arbetshöjder. Justerbarhet bidrar även till att göra köket rymligare och multifunktionellt. LINAK ställdonssystem används till att justera köksöar, fläktar och skåp och är idealiska till mobila justerbara sidobord.

Stor designfrihet med kompakta ställdon
Den kompakta designen och LINAK Plug & Play™ monteringen gör ställdonssystemen enkla att integrera i ditt kök utan att påverka designen. Du behåller designfriheten, vilket gör att du kan erbjuda en innovativ kökslösning – och få ut så mycket som möjligt av de tillgängliga kvadratmetrarna med multifunktionalitet.

Robusta, tysta och miljövänliga justeringslösningar
LINAK har fokus på miljövänlig hemmiljö. De flesta av våra produkter för kök är PVC-free™, tysta och har låg energiförbrukning. Vår lågenergilösning heter LINAK® ZERO ™. Med vår lågenergiteknologi är strömförbrukningen vid standby bara 0,1 W. Dessutom har LINAK ställdon testats noggrant för att säkerställa hög driftsäkerhet och hållbarhet under en lång livslängd, vilket gör din kökslösning till en grön och hållbar kökslösning. 

En partner med många års erfarenhet och global närvaro
I mer än 30 år har LINAK utvecklat ställdon och systemlösningar som förbättrar livskvaliteten för såväl kunder som slutanvändare. Genom att samarbeta med LINAK får du en erfaren partner med stor marknadskännedom, designexperter och duktiga ingenjörer. Du behöver bara berätta vad du behöver.

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Focus on kitchens

Ta ditt kök till en ny nivå. Endast fantasin sätter gränser för hur elektriska rörelser kan förbättra morgondagens kök.

Baselift: ergonomi möter innovation

Baselift är en kompakt enhet som används för höjdjustering i kök, köksmoduler och diskar.

Skapar rörelse i köket

Det är viktigt med en hälsosam arbetsställning i allt vi gör, oavsett om vi är på arbetet eller hemma. Därför har LINAK utvecklat Baselift för höj- och sänkbara köksapplikationer.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta