Kontakta oss här
Kök

Sidobord i kök

LINAK pelarsystem skapar en jämna rörelser och ger enkel höjdjustering av sido- och matbord i det moderna köket.

Kök – sidobord

Ställdon som skapar justerbara sidobord i kök

I det moderna hemmet med öppen planlösning smälter vardagsrum och kök samman. Familjer vill spendera mer av sin begränsade fritid tillsammans och köket har blivit den naturliga samlingsplatsen. Detta ger en allt större efterfrågan på flexibilitet och funktionalitet. Genom att bygga in LINAK ställdonslösningar i kökets sidobord får man inte bara en jämn och smart höjdjustering, utan även många andra fördelar.

  • Unika lösningar för smarta koncept i hemmet
  • Tysta ställdon, som är enkla att bygga in
  • En erfaren partner som finns över hela världen

Låg ljudnivå, driftsäkra och kan integreras utan att man behöver kompromissa med de övriga designen. Detta är några av de primära parametrarna för ledande producenter när man vill integrera rörelser i köksinredningen. LINAK har beaktat detta när vi skapat jämn och lättstyrd höjdjustering av sidobord i köket.

Unika, intelligenta och kompakta kökslösningar
Genom att integrera en LINAK pelare i sidobordet i köket innebär att kunden får en multifunktionell möbel. En möbel som kan höjas upp för bekvämare köksarbete, eller sänkas ner för att äta middag med familjen. På så sätt sparar man in på köksutrymme och genom att bygga in en lätt batterilösning kan man till och med göra bordet mobilt.

Använd tysta och lättmonterade ställdon
I ett system från LINAK passar alla komponenter samman inom hela produktportfolion. Dessutom ger den kompakta konstruktionen enkel montering – utan att kompromissa med den övriga designen. Smidig integration omfattar även intuitiv kontroll infälld i bordsskivan.

Global samarbetspartner med stor marknadskännedom
LINAK har under mer än 30 år arbetat med att utveckla och förfina ställdonslösningar. Vi finns över hela världen och är ett företag med omfattande teknisk kunskap och marknadskännedom. Genom repetitiva och noggranna tester vet vi hur man tillverkar produkter av de bästa materialen och komponenterna. Kvalitet och tillförlitlighet.

Läs mer
System med sidobord

Filer

Focus on kitchens

Ta ditt kök till en ny nivå. Endast fantasin sätter gränser för hur elektriska rörelser kan förbättra morgondagens kök.

Skapar rörelse i köket

Det är viktigt med en hälsosam arbetsställning i allt vi gör, oavsett om vi är på arbetet eller hemma. Därför har LINAK utvecklat Baselift för höj- och sänkbara köksapplikationer.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Lösningar för kök

LINAK ställdonssystem används till höjdjustering av arbetsytor och bord och reglering av fläktar och hyllor i moderna kök.

Läs mer

System för sidobord

LINAK producerar flera olika specifika pelarsystem för att möta den växande efterfrågan på flexibla sidobord till det moderna köket. Baserat på specifika behov och design, inkluderar dessa system antingen inline pelare eller pelare med motorhus.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta