Kontakta oss här
Teknik & trend

Förenkla det komplicerade till – Plug & Play™ helt enkelt

LINAK Plug & Play™ lösningar gör det enkelt att montera höj- och sänkbara kontorsbord, diskar eller arbetsstationer och samtidigt sparar tid, optimerar logistiken och ökar effektiviteten.

Plug & Play™ – Tech & trends
LINAK har marknadens största produktutbud. Vi utvecklar och levererar lösningar där alla komponenter passar samman – och fungerar som en helhet. Det är äkta system där alla delar passar samman och där du som tillverkare kan fokusera på design, stabilitet och möbelns estetiska uttryck. 

Som global marknadsledare levererar vi Plug & Play elektriska höj- och sänkbara lösningar till kontorsbord, bord, diskar och arbetsstationer som används av många människor varje dag.

Spara tid och pengar
Att använda lösningar från LINAK till kök och arbetsstationer ger många fördelar. För det första sparar du tid vid monteringen av bordet. LINAK produkterna kan integreras diskret i designen, och är dessutom mycket enkla att montera. 

Tack vare att alla delar passar perfekt samman oavsett produkttyp innebär det att du kan använda samma typ av styrenhet till alla pelare och ställdon från LINAK. Detta bidrar till optimerad logistik, med färre varianter att hantera och färre artiklar att lagerhålla. Dessutom förenklas administrationen, vilket sparar både tid och pengar.

Plug and play helt enkelt!

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Desk Frame 1 broschyr

Utforska hela stativkonceptet ”Desk Frame 1” från LINAK – allt du behöver för att bygga ett sitt/ståbord. Konceptet består av tre set: Kick & Click™ toppram, DL SetPack (bestående av lyftpelare, bordspanel, styrenhet och kablar) och DLFeet.

Anti-Collision™ lösningar för bord

Skydda ditt elektriska höj- och sänkbara bord mot eventuella skador när du kör bordet upp respektive ned. Läs mer om de känsliga Anti-Collision™ lösningarna från LINAK.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta