Kontakta oss här
Mediastativ

Tv-lyftar

Ställdon från LINAK lyfter jämnt och tyst tv-skärmar integrerade i skåp, sängmiljöer eller andra möbler.

Tv-lyftar

Tysta ställdonslösningar till Tv-lyftar

I takt med att stora tv-skärmar har blivit vardag i många hem blir behovet att dölja tv:n när den inte används allt större. För en del innebär det att den stora tv-skärmen stjäl för mycket plats för andra aktiviteter eller funktioner i hemmet, medan andra anser att tv-skärmen stör inredningsdesignen. Oavsett vad som är orsaken kan ställdon från LINAK klara utmaningarna och bidrar dessutom med ytterligare fördelar för din verksamhet.

  • Ljudlösa rörelser fullt integrerade i designen
  • Driftsäkra och hållbara ställdonssystem som är enkla att installera
  • Tysta lösningar med låg strömförbrukning i standby

Tv-skärmar används överallt. Vi är omgivna av dem överallt: på arbetet, i offentliga miljöer och i hemmet. Allt fler människor vill kunna justera tv-skärmens position, antingen för att få optimal betraktningsvinkel eller för att dölja den när den inte används. LINAK ställdon skapar det perfekta motordrivna lyftsystemet för tv-skärmar – eller annan audiovisuell mediautrustning – i skåp, komfortsängar eller andra möbler.

En rörelselösning som matchar designen
Ljudlös rörelse med intuitiv handkontroll. Det är just så som justering av en tv-skärm ska vara. LINAK ställdonssystem har mjuk start och stopp som förebygger stötiga och ryckiga rörelser som kan skada tv-apparater. Dessutom innebär den kompakta LINAK designen att produkterna perfekt smälter in i olika typer av möbeldesign.

Hållbara ställdonssystem som är enkla att montera
Alla produkter från LINAK genomgår noggranna tester innan de lanseras. Detta görs för att säkerställa lång livslängd och felfri prestanda. Dessutom bidrar den inbyggda PIEZO™ tekniken att tv-skärmen inte skadas när den justeras. Slutligen innebär LINAK Plug and Play™ att det går snabbt och enkelt att montera ställdonen – du sparar både tid och pengar.

En miljövänlig lösning
Justering av tv-skärmens position ska inte störa upplevelsen när du tittar på den. Genom att använda ställdon från LINAK får du ett mycket tyst system och den inbyggda ZERO™ tekniken innebär att du kan marknadsföra en applikation som har en strömförbrukning som är nästan noll i standby. 

 
Läs mer
Tv-lyftsystem

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden play-icon

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Lösningar för mediastativ

LINAK pelarsystem används till höjdjustering och vinkling av monitorer i hörsalar, showrooms, mötes- eller konferensrum samt i privata hem.

Läs mer

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta