Kontakta oss här
Mediastativ

Lösningar för mediastativ

LINAK pelarsystem används till höjdjustering och vinkling av monitorer i hörsalar, showrooms, mötes- eller konferensrum samt i privata hem.

Pelarlösningar för mediastativ

Skolor och företag har användning för och implementerar mer interaktiva skärmar och displayer för kreativa inlärnings- och arbetsmiljöer. I hemmen gäller det att kunna justera TV-skärmen till rätt synvinkel och att optimera tittarupplevelsen. En LINAK lösning för displayer, monitorstativ eller TV kommer att skapa jämna och smidiga justeringsalternativ och samtidigt ge dig många andra fördelar.

  • Designfrihet med kompakta lösningar 
  • Driftsäker justering av starka ställdon
  • Tyst lösning som är enkel att installera

En gång i tiden var svarta tavlan det mest avancerade kommunikationsmedlet – i konferensrum såväl som i klassrum världen över. Hemma tittade man bara på TV i vardagsrummet och vanligtvis på en enhet som var så tung att det var omöjligt att flytta den. Idag ger LINAK pelarlösningar smidiga lyft och justering av stora displayskärmar och monitorer, samt TV-skärmar i hemmen – vilket skapar större interaktion under möten och skolundervisningen, eller en optimal visuell upplevelse i hemmabion.

Kompakta lösningar ger designern fria händer
Produkterna från LINAK har en kompakt och robust design. Så oavsett om du tillverkar möbler för hem eller installerar interaktiva, moderna mötesrum, kommer lösningen att låta dig ha full kontroll över den totala designen. Med en LINAK batterilösning behöver du inte ha några lösa kablar liggande över golvet. 

Starka och hållbara lösningar
Större skärmar ökar behovet av hållbara lösningar när man inför justerbarhet till ett system, till exempel i ett konferensrum. Alla ställdon från LINAK har testats noggrant. De ger inte bara jämna och smidiga lyft av stora och tunga skärmar – de kommer även att göra det under många år.

Tyst system som är enkelt att installera
LINAK produkter erbjuder en tyst ställdonslösning av hög kvalitet. Dessutom gör den kompakta LINAK designen lösningen enkel att montera i din applikation. Det finns verkligen ingen anledning att inte göra ditt mediastativ till det bästa på marknaden.

 

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Focus on display and monitor stands

Förbättra kommunikation till slutanvändarna genom att styra skärm- och mediastativ med elektriska rörelser.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta