Kontakta oss här
Mediastativ

Display- och monitorstativ

LINAK pelarsystem används till höjdjustering och vinkling av monitorer i t.ex. hörsalar, klassrum, mötesrum, styrelserum och tv-studior.

Display- och monitorstativ

Lösningar till display- och monitorstativ

Trenden är tydlig. Interaktiva skärmar blir ett allt vanligare inslag i klassrum, styrelserum och studior för att skapa kreativa inlärnings- och arbetsmiljöer. För att skapa optimal betraktningsvinkel för alla i rummet och för att göra skärmen åtkomlig krävs eldriven höjdjustering. Att låta lösningar från LINAK göra jobbet ger flera attraktiva fördelar.

  • Driftsäker justering med starka pelarsystem
  • Tyst lösning, som är enkel att installera 
  • Designfrihet med en kompakt lösning

Den moderna skolan strävar efter att skapa utbildningsmiljöer som förbereder studenterna för arbetslivet genom grupparbeten och samarbete. Den svarta tavlan och envägskommunikation är historia. Idag ingår LINAK pelarsystem i moderna kommunikationslösningar till lyft och justering av stora display- och monitorskärmar, och till tv-skärmar i hemmen - det skapar större interaktion under möten och skolundervisning, och i hemmabiografen kan vinkeln justeras optimalt.

Starka och hållbara lösningar
Displays och monitorer blir bara större och större. Detta kräver i sin tur hållbara och robusta lösningar för att klara justering och inställning av olika system i t.ex. ett konferensrum. Därför genomgår alla ställdon från LINAK noggranna tester innan de lämnar fabriken. De klarar att lyfta stora, tunga skärmar ljudlöst - och de kommer att utföra uppgiften under många år.

Tyst lösning, som är enkel att installera
För att upprätthålla den kreativa kraften i mötesrummet eller klassrummet måste inställningen av skärmen vara så tyst som möjligt. Med produktutbudet från LINAK får du tillgång till många tysta lösningar med den kompakta design som kännetecknar produkterna från LINAK. Våra lösningar är enkla att installera och intuitiva att använda. 

Kompakta lösningar ger designern fria händer
Enheterna från LINAK är kompakta och robusta i designen. Du får fria händer i designen av lösningar till möbler och avancerade, interaktiva möteslokaler. Exempelvis ger vårt stora utbud av pelare, där ställdonet är ”dolt” inne i pelaren, kompromisslös rörelse.

Läs mer
Display- och monitorstativ

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden play-icon

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden

Filer

Focus on display and monitor stands

Förbättra kommunikation till slutanvändarna genom att styra skärm- och mediastativ med elektriska rörelser.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Lösningar för mediastativ

LINAK pelarsystem används till höjdjustering och vinkling av monitorer i hörsalar, showrooms, mötes- eller konferensrum samt i privata hem.

Läs mer
Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta