Kontakta oss här
Bord

Tekniska arbetsstationer

LINAK ställdon används till driftsäker justering och inställning av tekniska arbetsstationer, som t.ex. arbetsstationer med många skärmar till finanssektorn och kontrollrum.

Tekniska arbetsstationer

Ställdonslösningar till tekniska arbetsstationer

Moderna företag investerar allt mer tid och pengar på sin tekniska personal. Utöver utbildningar och dyr utrustning krävs tåliga arbetsstationer – som ofta används dygnet runt – som kräver specialiserade och kundanpassade justeringslösningar. Genom att få elektriska ställdonssystem från LINAK integrerat i designen för att uppnå detta, får man även många andra marknadsfördelar.

  • Ett omfattande testprogram garanterar driftsäkra ställdon
  • Flexibla system som är enkla att integrera
  • Global samarbetspartner med global erfarenhet

Alla som arbetar med ergonomi, arbetsglädje och produktivitet bör känna till alla de självklara fördelar som elektriskt höj- och sänkbara kontorsbord och arbetsstationer innebär. Oavsett om det gäller i kontrolltornet på en flygplats, på en larmcentral/räddningscenter eller ett tradingbord inom finanssektorn, måste medarbetarna vara 100 procent fokuserade under många timmar. För att klara det måste ergonomin vara perfekt och ställdon från LINAK hjälper till att justera kontorsbord för att möta medarbetarnas individuella behov och preferenser.

Noggrant testade och driftsäkra ställdon
Alla produkter från LINAK genomgår noggranna och omfattande tester innan de lämnar fabriken. Detta görs inte bara för att uppfylla certifieringskraven, utan även för att du ska kunna vara säker på att ställdonen ska fungera felfritt under många år – även utan underhåll.

Design av specialiserade arbetsstationer
Vi erbjuder ett brett produktutbud och det faktum att alla produkter är utvecklade för att passa samman, gör det enkelt att integrera ställdonssystem från LINAK. Vi kan leverera ställdon i stort sett i alla storlekar, och pelare i olika design, så att du kan integrera tyst, exakt och jämn justering av arbetsstationer till dina kunder.

Välj en erfaren partner med global närvaro
Det finns inte två marknader som är identiska. Samma sak gäller för kunderna. LINAK har under mer än 30 år konstant utvecklat elektriska ställdonslösningar och vår stora produktportfolio omfattar nu många olika utföranden av arbetsstationer. LINAK ingår gärna i ett tätt partnerskap och vi kan erbjuda både expertkunskap och kundkännedom globalt.

Läs mer
System för tekniska arbetsstationer

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Lösningar till bord

LINAK ställdonssystem ger jämn och tyst höjdjustering för olika typer av kontorsbord eller tekniska och industriella arbetsstationer - både som fristående lyftpelare och som kompletta ramsystem

Läs mer

System för tekniska arbetsstationer

Tekniska arbetsstationer, inklusive tradingbord, arbetsstationer i kontrollrum och medicinska arbetsstationer. Driftsäkerhet, hög lyftkapacitet och säkerhet är ett krav för många tekniska arbetsstationer, och LINAK erbjuder flera olika systemlösningar som bygger på: Inline pelare, pelare med motorhus eller inbyggda ställdon.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta