Kontakta oss här
Bord

Lösningar till bord

LINAK ställdonssystem ger jämn och tyst höjdjustering för olika typer av kontorsbord eller tekniska och industriella arbetsstationer - både som fristående lyftpelare och som kompletta ramsystem

Intelligenta ställdonssystem för arbetsbord

Globalt är det stigande fokus på korrekt ergonomi på arbetsplatsen. Detta gäller särskilt inom yrken där de anställda sitter eller står still under stora delar av dagen. Flera vetenskapliga studier visar att hälsan blir bättre om man ändrar position ofta under en arbetsdag, och dessutom blir man mer produktiv. Det har ledningen fullt fokus på i många ansvarsfulla verksamheter, och därför väljer man att installera höj- och sänkbara bord och/eller arbetsstationer till medarbetarna. LINAK ställdonslösningar ger följande fördelar:

  • Flexibel design och enkel installation
  • Jämn parallellkörning och ultratyst justering
  • Driftsäkra lyftpelare som tillverkas av en erfaren partner

Stationära arbetsplatser finns i en stor variation. Några medarbetare sitter vid ett kontorsbord medan andra står upp hela dagen vid en teknisk eller industriell arbetsstation. Målet är dock detsamma för alla medarbetare – att de ska förbli produktiva hela dagen och hålla sig friska under sitt arbetsliv. Lyftpelarsystem från LINAK hjälper till att skapa nödvändiga möjligheter för att höjdjustera eller tilta arbetsbordet för att uppnå den ergonomiskt korrekta arbetsställningen.

Anpassade Plug & Play lösningar
När det gäller kontorsbord spelar designen en mycket viktig roll. För industriella arbetsstationer är driftsäkerhet och hög lyftkapacitet viktiga parametrar, medan tekniska arbetsstationer kräver multifunktionell koordination mellan ställdonen. Tack vare en bred produktportfölj kan LINAK uppfylla de flesta kraven och leverera modulbaserade elektriska ställdonssystem samt kompletta ramsystem med en LINAK® Plug and Play™ lösning för alla arbetsstationer.

Jämn rörelse i en tyst miljö
Många arbetsstationer används dygnet runt av anställda som arbetar i skift. I kontorsmiljöer delar många personer ofta bord under en arbetsdag. Det finns inte två personer som är lika och behovet av flexibla bordslösningar ökar. Med modern ställdonsteknik kommer du att kunna erbjuda jämna och nästan ljudlösa rörelser med logiska kontroller och intelligent programvara som är enkel att modifiera och anpassa. Detta säkerställer optimal ergonomi, ökad produktivitet och gladare medarbetare.  

Välj en driftsäker ställdonslösning från en erfaren partner
Alla produkter från LINAK genomgår noggranna tester innan de lanseras. Det garanterar en hög driftsäkerhet och lång livslängd för kundens produkt, helt utan underhåll. Mer än 30 års erfarenhet av elektriska linjära ställdon och lyftpelare ger dig marknadens mest kvalificerade service och produktutveckling. Vår globala närvaro innebär att LINAK alltid är nära och har marknadskännedom. 

 
Moving is living play-icon

Moving is living

Stå upp för din hälsas skull play-icon

Stå upp för din hälsas skull

Kvinna som står vid ett sitt/ståbord med produkter från LINAK. play-icon

Förbättra hälsan med sitt/ståbord

Lansering av Desk Frame 1 play-icon

Lansering av Desk Frame 1

Desk Frame 2 – den intuitiva stativlösningen play-icon

Desk Frame 2 – den intuitiva stativlösningen

Kontorsarbetare som står vid ett höj- och sänkbart bord som drivs av LINAK 3-stegs high-speed lyftpelare play-icon

DL PLUS™ high-speed lyftpelare

Se filmen om DL PLUS design av lyftpelare play-icon

DL PLUS™ lyftpelare som är designade för att inspirera

play-icon

Desk Panels DPG – Designed to shape behaviour

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Desk Frame 1 broschyr

Utforska hela stativkonceptet ”Desk Frame 1” från LINAK – allt du behöver för att bygga ett sitt/ståbord. Konceptet består av tre set: Kick & Click™ toppram, DL SetPack (bestående av lyftpelare, bordspanel, styrenhet och kablar) och DLFeet.

MOVE – Därför förbättrar sitt/ståbord arbetsmiljön

Minska risken för sjukfrånvaro och skapa en modern kontorsmiljö med elektriska sitt/ståbord. En attraktiv investering både för arbetsgivare och anställda.

Anti-Collision™ lösningar för bord

Skydda ditt elektriska höj- och sänkbara bord mot eventuella skador när du kör bordet upp respektive ned. Läs mer om de känsliga Anti-Collision™ lösningarna från LINAK.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta