Kontakta oss här
Butiksinredning

Butiksdiskar

LINAK ställdonslösningar används till jämn och tyst höjdjustering av butiksinredning som kassadiskar, diskar på banker och andra serviceställen.

Butiksdiskar

Eleganta ställdonslösningar till butiksdiskar

I ett försök att förbättra ergonomin och skapa optimala kundförhållanden, vill många butiksägare införa höj- och sänkbara diskar och kassadiskar. Med LINAK elektriska ställdon kan du erbjuda dina kunder butiksdiskar som kan justeras individuellt med en avancerad och ljudlös lösning. Det kommer att ge både dig och applikationen flera konkurrensfördelar på marknaden.

  • Många olika tillval, som alla är enkla att bygga in
  • Designvänliga lösningar som ger jämna rörelser
  • Hållbara och underhållsfria ställdon

När man designar höj- och sänkbar butiksinredning ligger fokus på funktionaliteten. Många butiksägare vill minimera sjukfrånvaron på grund av fysisk belastning, och man försöker hela tiden optimera kvaliteten och effektiviteten i mötet med kunderna. LINAK ställdon används till jämn och tyst höjdinställning av butiksdiskar, så att din produkt kommer att fungera optimalt för både butiksägaren, personalen och kunderna.

Välj mellan många olika ställdonslösningar
LINAK har under mer än 30 år arbetat med att utveckla elektriska ställdonslösningar, där alla komponenter passar samman. Detta ger dig möjlighet att skapa exakt den höj- och sänkbara lösning som behövs till butiksdiskar. LINAK Plug & Play™ gör det ännu enklare att installera och integrera enheterna i designen.

Lösningar som integreras i designen
Komponenterna kan kombineras på många olika sätt, och den kompakta LINAK designen ger dig möjlighet att erbjuda detaljhandeln en butiksdisk med ljudlös och snabb höjdjustering integrerad i designen - och inte som ett extra tillbehör som ska monteras i efterhand. Funktionalitet och intuitiv kontroll går hand i hand med förbättrad ergonomi och användbarhet för alla användare. Dessutom har du full designfrihet.

Hållbara ställdon med lång livslängd
Alla produkter från LINAK genomgår noggranna tester innan de lämnar fabriken. Detta görs för att säkerställa att du som producent alltid kan erbjuda dina kunder i detaljhandeln, driftsäkra och hållbara lösningar för butiksmiljö. Våra noggranna testmetoder är även din garanti att produkterna är felfria och fungerar enligt specifikationerna utan att behöva något underhåll.  

Läs mer
System till butiksinredning
Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden play-icon

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden

Filer

Focus on shop interiors

Med elektriska linjära ställdon från LINAK gör höj- och sänkbara butiksdiskar det möjligt för all personal att välja en arbetsposition som passar just dem, när som helst på dagen, oavsett vad du arbetar med.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Lösningar för butiksinredning

LINAK elektriska ställdonssystem ger jämn och tyst höjdjustering av butiksinredningar, till exempel diskar och utcheckningskassor.

Läs mer

System till butiksdiskar

Elektrisk höjdjustering med hjälp av linjära ställdonssystem har vunnit mark inom detaljhandeln. För att främja denna utveckling erbjuder LINAK flera olika systemlösningar som ger OEM möjligheten att leverera ergonomiska och kundvänliga butiksdiskar. Systemen inkluderar inline pelare, pelare med motorhus eller inbyggda ställdon.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta