Kontakta oss här
Kök

Höj- och sänkbara arbetsytor

Ställdonssystem LINAK Baselift™ ger jämn och ergonomisk höjdjustering av arbetsytor i moderna kök.

Kök – justerbara arbetsytor

Baselift™ ställdonslösningar till arbetsytor i kök

Trenden att förena kök och vardagsrum växer sig allt starkare över hela världen. Den moderna familjen spenderar mer tid tillsammans och ofta är det köket som är hjärtat i bostaden. Detta kräver flexiblare applikationslösningar som ger enskilda familjemedlemmar möjlighet att höjdanpassa arbetsytor etc. för att få optimal arbetshöjd. Genom att välja LINAK som samarbetspartner vid utveckling av ergonomiska lösningar till moderna kök får man flera fördelar:

  • Bibehållen designfrihet med system som är enkla att integrera
  • Marknadsledande, hållbara ställdonslösningar
  • Samarbete med en erfaren, global expert

Fokus på ergonomi har spridit sig från arbetsplatsen till hemmiljön. Stora och öppna kök ger hela familjen möjlighet att arbeta och laga mat tillsammans, men detta kräver en helt ny och modern inredning. Eftersom familjemedlemmar varierar i längd finns det ingen optimal arbetshöjd som passar alla i familjen. Det unika och innovativa systemet LINAK Baselift™ ger alla i familjen möjlighet att ställa in optimal arbetshöjd.

Bibehåll designfriheten med system som är enkla att integrera
Kompakt design och bara ett fåtal kablar innebär att produkterna från LINAK är enkla att integrera i de flesta moderna kök. Höjdjustering med LINAK Baselift™ innebär att bara kontrollera är synliga och det finns inget som stör köksdesignen. Dessutom kan man använda standardskåp, utan att det stjäl köksutrymme för slutkunden.

Bli marknadsledare med välbeprövade och testade ställdon
Alla produkter från LINAK genomgår noggranna tester innan produkterna lanseras. På så sätt minimeras underhållsbehovet och blir nästan noll, dessutom får applikationen markant längre livslängd. Med LINAK Baselift får man jämn höjdjustering av arbetsytor i köket och slutanvändaren kan diskret ändra inställning via en inbyggd kontrollpanel eller via Desk Control™ app.

Global partner med 30 års erfarenhet
Under mer än tre årtionden har LINAK förfinat och förbättrat elektriska linjära ställdon. LINAK optimerar konstant kvaliteten och skapar nya riktvärden när det gäller driftsäkerhet, hållbarhet, låg ljudnivå, enkel inbyggnad, material som är PVC-Free™ och låg strömförbrukning. Detta har gjort att LINAK finns över hela världen och ger oss möjlighet att erbjuda hjälp, support och att leverera produkter över nästan hela världen. 

Läs mer
System till höj- och sänkbara arbetsytor

Filer

Baselift: ergonomi möter innovation

Baselift är en kompakt enhet som används för höjdjustering i kök, köksmoduler och diskar.

Skapar rörelse i köket

Det är viktigt med en hälsosam arbetsställning i allt vi gör, oavsett om vi är på arbetet eller hemma. Därför har LINAK utvecklat Baselift för höj- och sänkbara köksapplikationer.

Focus on kitchens

Ta ditt kök till en ny nivå. Endast fantasin sätter gränser för hur elektriska rörelser kan förbättra morgondagens kök.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Lösningar för kök

LINAK ställdonssystem används till höjdjustering av arbetsytor och bord och reglering av fläktar och hyllor i moderna kök.

Läs mer

System för höj- och sänkbara arbetsbänkar

Att skapa en höj- och sänkbar arbetsyta i ett privat kök kräver ett specialkonstruerat system som inte inkräktar på förvaringsutrymme eller kökets design. Med detta i åtanke har LINAK tagit fram Baselift™ – en unik lösning för justerbara köksapplikationer.

Videos relaterade till höj- och sänkbara arbetsytor i kök

Läs mer om den elektriska ställdonsteknik som används i höj- och sänkbara arbetsytor i kök. Titta på våra videos och få inspiration.

LINAK Baselift – Ergonomi möter innovation play-icon

LINAK Baselift – Ergonomi möter innovation

Så här monterar man ett Baselift system från LINAK i ett kök play-icon

Så här monterar man ett Baselift system från LINAK i ett kök

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta