Kontakta oss här
Kök

Köksfläktar

LINAK ställdonssystem gör det möjligt att höja och sänka köksfläkten, eller dölja den helt, i bänkskivan när fläkten inte används.

Köksfläktar

Ställdonslösningar för köksfläktar

I dagens hemmiljöer blir köket en allt mer integrerad del av vardagsrummet eller matplatsen. Den här trenden skapar behov av flexiblare designlösningar i hemmets hjärta. I takt med att antalet funktioner ökar, måste man noga överväga hur man använder utrymmet. Genom att använda ställdon från LINAK kan man köra upp eller gömma fläkten i bänkskivan för att spara utrymme, dessutom ger det ytterligare fördelar:

  • Driftsäkra och tysta lösningar
  • Unika lösningar, som är enkla att integrera
  • Global samarbetspartner med många års erfarenhet.

Estetik och funktionalitet kännetecknar modern köksdesign. Trenderna talar för öppnare planlösningar – en matverkstad som kombineras med matplats och vardagsrum. Att dölja köksfläkten i kökets bänkskiva när den inte används är ett sätt att optimera användningen av utrymmet. LINAK ställdonssystem ger producenter möjlighet att erbjuda lösningar med höj- och sänkbara köksfläktar.

Robusta och tysta ställdon
Utöver att vara eleganta, kompakta och nästan helt ljudlösa, är ställdonen från LINAK också otroligt robusta och driftsäkra. Alla produkter genomgår noggranna tester innan de lanseras. Detta ger din applikationslösning lång livslängd med minimalt underhållsbehov.

Unika lösningar, som är enkla att integrera
Med justerbara kökslösningar får användarna ett helt nytt koncept och möjlighet att anpassa köksmodulerna efter en optimal ergonomi. Att erbjuda höj- och sänkbara köksfläktar med enkel och intuitiv kontroll gör att en vaksam tillverkare lätt hamnar i framkant. LINAK har gjort lösningen osedvanligt enkel att integrera – utan att störa kökets eller bordets design. Funktionalitet och design förenas i världens mest innovativa kök.

En global partner med många års erfarenhet
LINAK har under de senaste 30 åren arbetat med att vidareutveckla elektriska linjära ställdon och företaget har vuxit och har idag dotterbolag över hela världen. Genom att välja LINAK som leverantör får ni möjlighet att dra nytta av spjutspetskunskap och omfattande marknadskännedom.

Läs mer
System till köksfläktar

Filer

Focus on kitchens

Ta ditt kök till en ny nivå. Endast fantasin sätter gränser för hur elektriska rörelser kan förbättra morgondagens kök.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Lösningar för kök

LINAK ställdonssystem används till höjdjustering av arbetsytor och bord och reglering av fläktar och hyllor i moderna kök.

Läs mer

Videos relaterade till köksfläktar

Läs mer om elektrisk ställdonsteknik som används i köksfläktar. Titta på våra videos och få inspiration.

LINAK Baselift – Ergonomi möter innovation play-icon

LINAK Baselift – Ergonomi möter innovation

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta