Kontakta oss här
Sängtyper: hemvård, vårdhem, sjukhus, IVA – med LINAK produkter, i avbildade miljöer

Sjukvårdssängar

Ställdonslösningar från LINAK möjliggör kraftfulla rörelser som ger idealiska ergonomiska arbetsförhållanden för sjukvårdspersonalen – utan att kompromissa med patientkomfort och säkerhet.

Ställdonssystem till sjukvårdssängar

Kombinationen av en allt äldre befolkning, längre genomsnittlig livslängd och färre som tar hand om patienter och medborgare innebär en betydande belastning på vårdgivarna. Dessutom ökar även antalet överviktiga patienter.

LINAK® förstår hur trenderna påverkar sjukvårdssektorn och våra ställdonslösningar är utvecklade för att möta dessa utmaningar inom sjukvården.

Högkvalitativa, tillförlitliga och kraftfulla ställdonslösningar är avgörande, oavsett om det handlar om en grundläggande lösning för hemvårdssängar eller en avancerad systemlösning för vårdsängar, sjukhussängar och IVA-sängar.

Med det intelligenta LINAK OpenBus™ systemet kan ett omfattande utbud av funktioner som belysning under sängen, en vägningslösning och out of bed-detektering läggas till ställdonssystem för ökad komfort och säkerhet.

LCi™ erbjuder klassledande flexibilitet inom datasystem för att optimera sjukvårdens arbetsflöden och förbättra livskvaliteten för sjuksköterskor, läkare och servicetekniker.

LINAK ställdonslösningar ger mycket mer än jämna och tysta rörelser – de bidrar till arbetsglädje.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta