Kontakta oss här
Behandlingsbrits och tandläkarstol – utrustade med LINAK produkter, i avbildad miljö.

Kliniker och hälsovård

LINAK systemlösningar för applikationer på kliniker och inom hälsovård ger jämna och tillförlitliga rörelser för optimal komfort utan att kompromissa med ergonomi och effektivitet.

Ställdonssystem för användning i applikationer på kliniker och inom hälsovården

Det ökande behovet av behandling – orsakat av megatrender som en åldrande och växande befolkning, kombinerat med fokus på att hålla sig frisk och i form – visar behovet av högkvalitativa systemlösningar.

LINAK® elektriska ställdonssystem ger jämna och tillförlitliga rörelser i många olika applikationer på kliniker och inom hälsovården.

LINAK erbjuder högkvalitativa, skräddarsydda systemlösningar för behandlingsbritsar och tandläkarstolar – oavsett om applikationen är en grundmodell eller en avancerad.

Att utrusta applikationen med enkla eller avancerade rörelsefunktioner – eller lägga till programvarubaserade rörelser i kombination med tillbehör som massagefunktion eller extra effekt för bekväm uppvärmning – bidrar till enkel och effektiv behandling.

Möjligheterna att samla in produktrelevanta data via LCi™ är oändliga. Det kan hjälpa till att övervaka systemstatus och informera om kommande service, systemfel och batteristatus och till och med förhindra oavsiktliga systemhaverier.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta