Kontakta oss här
Sjukhusvård

Blodgivarstol

Blodgivarstolar måste vara exakta och flexibla. LINAK ställdonssystem ger dig stor designflexibilitet och frihet. Anpassa helt enkelt sjukvårdsstolen för optimal rörelse, funktionalitet och säkerhet.

Systemlösningar för blodgivarstolar

Systemlösningar för blodgivarstolar

Alla typer av blodgivarstolar måste ge optimal komfort och säkerhet vid blodgivning. Samtidigt måste det säkerställa optimala ergonomiska arbetsförhållanden för vårdgivaren eller vårdaren. Sjukhusstolar för blodgivning kan hjälpa till att erbjuda högkvalitativa behandlingar med många olika rörelsealternativ och funktioner med elektriska ställdon. LINAK® erbjuder samtidig justering av höjd, ryggstöd och benstöd. Exakta och kraftfulla elektriska ställdonssystem förbättrar ergonomin för vårdgivaren, med både optimal arbetshöjd och enkel positionering vid i- och urstigning. Rörelser som stöds av elektriska ställdon från LINAK bidrar till snabb och smidig positionering av blodgivarstolen.

LINAK elektriska ställdonslösningar ger mycket mer än bara exakta och jämna rörelser. Föreställ dig mervärdet av att addera:

  • Förbättrad ergonomi, optimerad rörelse för perfekta arbetsförhållanden
  • Säkerhetsfunktioner och komfort, vilket gör att blodgivarstolen ger extra säkerhet
  • OneConnect™ som ger hög drifttid med fjärrservice

Bristen på vårdpersonal är ett faktum. Det är därför som belastningen på vårdsektorn kräver hjälpmedel och utrustning som underlättar de dagliga behandlingsprocedurerna.

 

Bättre ergonomi

Elektriska ställdon i blodgivningsstolar erbjuder flera justeringsmöjligheter för ryggstöd, benstöd och höjdinställning, dvs. möjligheten att justera flera ställdon samtidigt. Enskilda eller kombinerade rörelser kan bestämmas med hjälp av rörelsemönster för att säkerställa korrekt position för optimal behandling, komfort och ergonomi. Ställdonens rörelsemönster bidrar till en ergonomiskt hälsosam behandling.

 

Säkerhetsfunktion och komfort

Under behandlingen, i synnerhet vid långa behandlingssituationer som blodgivning, är det mycket viktigt att fokusera på patientens komfort och välbefinnande. LINAK systemlösningar ger jämna och tillförlitliga rörelser i alla riktningar.

  • Låg in- och urstigningshöjd ger patienten komfort och bekvämlighet genom att öka säkerheten och minska risken för fallolyckor
  • LINAK säkerhetsfunktioner (Intelligent Ratchet Spline eller Quick Release Damper) i applikationen minimerar risken för hinder och personskador i applikationen och ger ökad patientkomfort
  • One-touch knapp för snabb justering till en fast nödlägesposition ger ökad säkerhet och bekvämlighet, både för vårdtagare och vårdgivare
 

Fjärrservice för att säkerställa hög drifttid

LINAK är känt för driftsäkra produkter med lång och problemfri livslängd. Hög effektivitet kräver optimala systemlösningar i kombination med en tillförlitlig teknisk support. LINAK OneConnect™ ger fjärråtkomst till servicedata för snabb och effektiv felsökning var som helst i världen för att säkerställa hög drifttid för blodgivarstolen.

Läs mer

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta