Kontakta oss här
Operationsbord, operationsstol, blodgivarstol, dialysstol, kuvös – i miljö.

Sjukhusvård

LINAK ställdonslösningar med innovativ positioneringsteknik erbjuder kraftfulla, exakta och tillförlitliga rörelser för optimal behandling, förbättrad precision och patientkomfort.

Ställdonssystem för sjukvårdsapplikationer på sjukhus

Med tanke på att befolkningen blir allt äldre och livsstilsrelaterade sjukdomar ökar kräver sjukvårdssystemet optimerade kirurgiska procedurer som inte kompromissar med ergonomin och vårdpersonalens effektivitet.

LINAK® systemlösningar erbjuder exakta positioneringsalternativ, inklusive definierade rörelsemönster eller minnespositionering – för att anpassas efter kraven i varje enskild kirurgisk situation.

LINAK erbjuder systemlösningar för olika typer av applikationer – oavsett om de kräver grundläggande eller avancerade rörelser och funktioner.

Integrering av datakommunikationsbaserade funktioner – som LCi™ – säkerställer att oavsiktliga störningar eller haverier kan upptäckas och elimineras innan de stör schemalagda procedurer.

LINAK bidrar med sin högkvalificerade kompetens och kunskap för att skapa den optimala lösningen och skapa den perfekta systemlösningen för applikationer – inklusive operationsutrustning, operationsstolar, blodgivarstolar, dialysstolar och kuvöser.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta