Kontakta oss här
Sjukhusvård

Ingreppsstolar

LINAK ställdonslösningar möjliggör jämn och enkel justering av applikationen – oavsett om det gäller höjd, ben-, ryggstöd eller annan justering av operationsstolen.

Systemlösningar för operationsstolar

Ställdonslösningar till operationsstolar

Det ökande behovet av vård och behandling på grund av livsstilsrelaterade sjukdomar – i kombination med det växande behovet av att hantera patienter med kortare vistelse mellan olika sjukdomar – kräver effektivitet och säkerhet. Dessa behov måste uppfyllas utan att kompromissa med ergonomin för både patienter och för vårdgivare.

Ingreppsstolar är det perfekta valet för dermatologi, kosmetisk kirurgi, ögonkirurgi och andra mindre behandlingar.

  • Flexibel rörelse för optimal behandling och förbättrad säkerhet
  • Välbeprövade och testade produkter som uppfyller internationella standarder
  • En global partner med mer än 40 års erfarenhet

När man måste hantera fler patienter med färre personal så är effektivitet nyckelordet – utan att för den skull kompromissa med möjligheten att justera applikationen till optimal position för kirurgisk behandling. Detta kräver exakta och kraftfulla rörelser – även med funktioner som minnespositioner och enkel användning under kirurgisk behandling.

Flexibel rörelse för optimal behandling och förbättrad säkerhet

En bred LINAK produktportfolio garanterar hög flexibilitet. Allt passar perfekt samman och ger dig möjlighet att skapa exakt den systemlösning som behövs. Den konstanta utvecklingen av tillbehör och funktioner, som t.ex. Quick Release, bidrar till att uppfylla olika säkerhetskrav.

Använd välbeprövade och testade ställdon för att minimera servicebehovet

Alla LINAK produkter testas noggrant som ett komplett system innan produkterna lanseras. Detta gör vi för att styrka hållbarheten och garantera hög prestanda under hela ställdonets livslängd. Med funktioner som SDT (Service Data Tool) kan man exportera statusdata och utföra förebyggande underhåll. LINAK testar och certifierar alla produkter så att de uppfyller internationella medicinska standarder och gör det enklare för dig att få applikationen medicinskt godkänd.

En heltäckande partner med stor erfarenhet

LINAK har under mer än 30 år arbetat med att utveckla och förfina elektriska ställdonssystem och tagit fram många mervärdeskapande tillbehör. Detta ger OEM:s möjlighet att använda en leverantör för att köpa ställdonssystem som är kompatibla med alla operationsstolar – från den mest avancerade lösningen till en standardlösning, allt beroende på era specifika krav och behov.

Läs mer

Filer

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta