Kontakta oss här
Lyft av patienter och mobilitet

LINAK LIFT™

Dedikerade, strömlinjeformade, effektiva och lättanvända LINAK lösningar för din patientlyft.

Patientlyftar

Ställdonssystem till patientlyftar

Det finns två tydliga trender. Utmaningarna kommer att bli större framöver i takt med att befolkningen blir allt äldre och allt fler lider av övervikt. Detta kommer att medföra ett större vårdbehov. Antalet bestämmelser som gäller prestanda och säkerhet inom sjukvårdsutrustning blir hela tiden strängare. Alla ska dock ha rätt till korrekt vård. LINAK® ställdon till din patientlyft eller stålyft ger en kraftfull och jämn lyftrörelse och flera andra fördelar.

  • Förbättrad ergonomi, ökad komfort och minimalt underhåll
  • Produkter som uppfyller standarder och som underlättar godkännandeprocessen
  • En erfaren partner som finns över hela världen

Oavsett om du behöver en standardversion eller ett avancerat system med flera intelligenta funktioner i patientlyften, kan LINAK erbjuda ett beprövat och testat koncept. Starka lyftställdon och stabil balans av benspridare för att skapa en jämn rörelse. Värdeskapande funktioner så som Service Data Tool (SDT) bidrar till att förbättra ergonomin och till en kostnadseffektivare daglig vård genom att minska stilleståndstiden för din lyft.

Förbättra ergonomin och minimera underhållet
Alla som arbetar inom vårdsektorn har fokus på och strävar efter att eliminera farliga lyft. Alla produkter från LINAK testas noggrant som ett komplett system. Detta görs för att säkerställa att patientlyften ska fungera på rätt sätt under hela livslängden. Våra ”First Failure Safe” lösningar ser till att din patientlyft fungerar på ett säkert sätt medan vår SDT hjälper till att läsa av systemstatus för anpassning efter lagstadgat schemalagt underhåll. Allt med fokus på patienternas och vårdpersonalens komfort.

Uppfyller normen med kompatibla ställdon
Säkerhetsföreskrifter för vårdapplikationer skärps hela tiden. Utrustning, som t.ex. patientlyftar, måste erhålla aktuella certifieringar och godkännanden. LINAK tar säker patienthantering på största allvar. Våra ställdonssystem har testats och certifierats för att följa de internationella medicinska standarderna (t.ex. IEC 60601-1: 2005 3:e utgåvan, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3:e utgåvan och CAN/CSA-22.2 nr 60601-1:2008). Detta bidrar till att göra det enklare för er patientlyft att uppfylla kraven som anges i SS-EN10535.

En global partner med flera decenniers erfarenhet
LINAK erbjuder inte bara ett omfattande produktutbud. Under mer än 30 år har organisationen vuxit och omfattar nu flera försäljningskontor över hela världen. Detta innebär att LINAK kan assistera kunder med support nästan var som helst i världen – oavsett om det gäller produkter, rådgivning och lokal marknadskännedom. Oavsett om ni behöver en standardlösning eller en avancerad lösning, eller en utvecklingspartner i ett nytt projekt, så kan LINAK hjälpa er med uppgiften.

Läs mer

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Ställdonsdriven patientlyft med LINAK produkter play-icon

Ställdonsdrivna patientlyftar

play-icon

Connectivity - Höj din profil med en LIFT™ lösning

play-icon

Design - Höj din profil med en LIFT™ lösning

play-icon

Säkerhet - Höj din med din profil med en LIFT™ lösning

play-icon

Enkelhet - Höj din med din profil med en LIFT™ lösning

play-icon

Fart - Höj din med din profil med en LIFT™ lösning

Bild från filmen om den kompakta designen hos LA20 linjärt ställdon play-icon

LA20 - The Movie

LA40 video play-icon

LA40

Filer

LIFT™ broschyr

En LIFT™ lösning är ingenting utan LINAK. Nästa generation av moderna lösningar för justeringssystem till patientlyftar med LIFT40™, LIFT40+™ och LIFT50™

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta