Kontakta oss här
Medicinsk bilddiagnostik

C-arm

Behovet av exakta och flexibla rörelse ökar behovet av C-armar. Att använda LINAK ställdonslösningar ger stor designflexibilitet och frihet att anpassa C-armen för optimal rörelse, funktionalitet och säkerhet.

LINAK ställdon i C-arm till röntgenutrustning och kirurgisk utrustning

Systemlösningar för C-armar

C-armen måste ha perfekt precision när det gäller rörelse, samtidigt som den ska säkerställa ergonomiska arbetsförhållanden för vård.

Erbjud högkvalitativ behandling med C-armar, utrustade med ett brett utbud av rörelse och funktioner. LINAK® erbjuder elektriska rörelselösningar med fler justeringsmöjligheter för höjd och sits/ryggstöd. De exakta och effektiva rörelsemöjligheterna förbättrar vårdpersonalens ergonomi. Rörelser som stöds av elektriska ställdon från LINAK säkerställer snabb och smidig justering av C-armen.

LINAK elektriska ställdonssystem till C-armar skapar mervärde i from av:

  • Förbättrad ergonomi, optimerade arbetsförhållanden
  • Säkerhetsfunktioner och komfort
  • OneConnect™ som stöder hög drifttid med hjälp av fjärrservice

Bristen på arbetskraft inom vårdsektorn är ett faktum. Belastningen på vårdsektorn kräver att verktyg och utrustning finns tillgängliga för dagliga behandlingar.

 

Bättre ergonomi

Elektrisk rörelse i C-armar gör det möjligt att justera både höjd och horisontellt samtidigt. Ange enkelt individuella eller kombinerade rörelser via rörelsemönster för att uppnå rätt position. Detta ökar effektiviteten och ger mer exakta positioner för en ergonomiskt bra behandling.

 

Säkerhetsfunktion och komfort

Vid behandling med C-armar är det mycket viktigt att fokusera på precision och enkel justering. LINAK systemlösningar ger jämna och driftsäkra rörelser av applikationen:

  • Snabb och precis inställning av applikationen bidrar till framgångsrik behandling
  • One-touch-knapp för snabb förflyttning till angivet nödläge ökar säkerheten och komforten för både patient och personal
 

Fjärrservice säkerställer hög drifttid

LINAK är känt för pålitliga  produkter med lång och okomplicerad drift. För att vara så effektiva som möjligt förser vi dig med optimerade ställdonssystem kombinerat med möjligheten att tillhandahålla pålitlig teknisk support. LINAK OneConnect™ ger fjärråtkomst till servicedata för felsökning oavsett var du befinner dig i världen. Allt för att säkerställa hög drifttid för C-armen.

Läs mer

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta