Kontakta oss här
Teknik & trend

Kick & Click™ för kontorsbord

LINAK Kick & Click™ bidrar till att halvera den tid det tar att montera ett höj- och sänkbart bord – utan att använda skruvar och verktyg.

Kick & Click Tech & trends

Halvera monteringstiden
Normalt sett behövs det 12 skruvar för att montera två pelare i bordsstativet på ett vanligt höj- och sänkbart kontorsbord. Med monteringslösningen LINAK Kick & Click™ behöver du bara de skruvar som används för att montera fast bordsskivan. Resten monteras med lätta ”kick” och ”click” – så är bordet klart!

Det är enkelt och intuitivt att använda Kick & Click™. Det finns piktogram med visuell monteringsanvisning på de olika produktdelarna och som tydligt visar var man ska använda ”kick” (eller helt enkelt trycka fast). Ett ”click” ljud indikerar att monteringen utförts korrekt.

Bli effektivare och spara tid
En sak är att det blir markant enklare att montera det höj- och sänkbara bordet. En annan är den tid man sparar när man monterar flera kontorsbord. En kund till LINAK uppskattade att den tid man spenderade på monteringen nästan hade halverats:

Jag uppskattar att vi sparade in ungefär 10-12 minuter per monterat kontorsbord”, säger V. Brokop på Franz Giesselmann GmbH i Tyskland.

10-12 minuter låter kanske inte som så mycket, men när man har en beställning på t.ex. 150 kontorsbord blir tidsbesparingen ungefär 25 timmar. Det är ganska mycket!

Här kan du läsa hela case storyn: ”Snabb, enkel och intuitiv montering av kontorsbord”

Flera pelare, fullständiga ramsystem och en mängd alternativ
Det har ingen betydelse om du vill designa ett C- eller T-bord, finns det bokstavligen talat en mängd olika alternativ. LINAK Kick & Click™ finns i tre versioner – som alla har sina egna fördelar. Oavsett ditt val kan du inkludera delar och produkter över hela sortimentet. Dessutom, när din marknad kräver ett fullt rambordssystem - bestående av lyftpelare, fötter, styrenhet och bordspanel.

LINAK fokuserar på att skapa lösningar som verkligen är Plug & Play™. Detta inkluderar ett Kick & Click 3:e bensats till stora kontorsbord. Med ett ökat produktutbud av pelare i serien DESKLIFT (DL) erbjuds många olika alternativ som ger designers och konstruktörer full designfrihet.

Njut av en elegant design med dolda kablar
LINAK lyftpelare finns i olika former, storlekar och färger. Oavsett vad som passar din design, har vi kontrollerat att alla LINAK delar matchar, och vi har sett till att inga synliga kablar stör din design. Efter montering döljs alla kablar enkelt i ett spår i bordsstativet – återigen helt utan verktyg eller klämmor.

Smart, snabbt, enkelt, miljövänligt och helt enkelt kostnadseffektivt.

För mer information är du välkommen att kontakta det lokala LINAK dotterbolaget eller distributören.

Lansering av Desk Frame 1 play-icon

Lansering av Desk Frame 1

Kick & Click play-icon

Kick & Click – innovativ montering av kontorsbord

LINAK Kick & Click – Så här enkelt monteras ett kontorsbord play-icon

LINAK Kick & Click – Så här enkelt monteras ett kontorsbord

Så här demonterar man ett kontorsbord med LINAK Kick & Click play-icon

Kick & Click – Så här demonteras ett kontorsbord

Filer

Desk Frame 1 broschyr

Utforska hela stativkonceptet ”Desk Frame 1” från LINAK – allt du behöver för att bygga ett sitt/ståbord. Konceptet består av tre set: Kick & Click™ toppram, DL SetPack (bestående av lyftpelare, bordspanel, styrenhet och kablar) och DLFeet.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta